Bejelentkezés

x
Search & Filters

2017-ben újra Alfa fesztivál - Június 2-4. Várpalota



2017-ben is Pünkösdkor, ezúttal azonban júniusban (június 2-4.) kerül megrendezésre a nyár első jelentős fesztiválja az Alfa Fesztivál a jól megszokott helyszínen: Várpalotán, a Cseri Parkerdőben.

Nagy örömmel láttuk a 2016-os, teljes megújult Alfa Fesztiválon, hogy a megszokott rock-alter-metál vonal mellett hatalmas sikere volt a hiphop és elektronikus zenei fellépőknek is. Mit is ígérhetnénk ezek után 2017-re?

Nos, a rock-alter-metál bandák hazai élvonala mellett még többet a hazai hiphop és elektronikus zenei előadókból. A 2017-es Alfa Fesztiválon már biztosan ott lesz: Tankcsapda, Kowalsky meg Vega, Punnany Massif, Halott Pénz, Wellhello, Road, Depresszió, Pokolgép, Kalapács, Sub Bass Monster, StadiumX, Julia Carpenter, Metzker Viktória és még nagyon sokan mások.

Napközben változatos sport és szabadidős programokkal készülünk, így a koncertek előtt sem kell unatkozniuk a fesztivállakóknak.

Az erős program kínálat ellenére is több mint baráti áron, már 7990 Ft-tól hozzá lehet jutni az Alfa bérletekhez és várhatóan az étel és ital árak is a „baráti” kategóriában maradnak. Jegyek itt!

Ha egy egyedi hangulatú, megfizethető árú, de igényes fesztivállal szeretnéd kezdeni a nyarat, akkor mindenképpen ajánljuk az Alfa Fesztivált.

 

Facebook esemény itt!