Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az Alter Bridge albumai a leggyengébbtől a legerősebbig



A Creed ugyan 2004-ben feloszlott, de Mark Tremonti gitáros és Scott Phillips dobos összeálltak a csapat korábbi basszusgitárosával, Brian Marshall-lal, valamint a Mayfield Four egykori énekesével, Myles Kennedyvel és létrehozták az Alter Bridge-t.

A One Day Remains című debütáló album hamar megszületett: mire Kennedy beszállt, a zenei részek már meg is voltak. A második, Blackbird című lemezből azonban már Myles is aktívan kivette a részét, és talán ennek is köszönhető, hogy a zenekar hangzása keményebb és agresszívabb lett. Ezt követte a hasonló AB III, majd a groove-osabb Fortress és a tematikusabb The Last Hero.

Az Alter Bridge előtte persze még hosszú jövő, és minden bizonnyal számos kiváló album áll, de addig tekintsétek meg az eddigi lemezeiket sorrendbe rendezve a leggyengébbtől a legerősebbig.

5. 'One Day Remains' (2004)
4. 'The Last Hero' (2016)
3. 'AB III' (2010)
2. 'Fortress' (2013)
1. 'Blackbird' (2007)

 

A rockzene egyik legnagyszerűbb hangja, Myles Kennedy és az Alter Bridge visszatér Magyarországra, október 22-én lépnek fel a Budapest Arénában!

A budapesti koncertre jegyek július 20-án 10 órától vásárolhatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. 2 különböző ülőjegy, valamint állójegy kapható az Alter Bridge budapesti fellépésére. Facebook esemény itt!

PL1 - Ülőhely: 16 900 HUF         
PL2 - Állóhely: 14 900 HUF         
PL3 - Ülőhely: 12 900 HUF