Bejelentkezés

x
Search & Filters

Betraying The Martyrs – „Barátok lettünk a Slipknot énekesével” (interjú)



We Butter The Bread With Butter (DE), Betraying The Martyrs (FR), Shoot the Girl First (FR), Subliminal Merger koncert – november 4. – A38 hajó

Hetek óta lelkesen készültem a Betraying the Martyrs koncertjére, mikor megtudtam hogy lesz alkalmam interjút készíteni az énekessel , Aaron Matts-el.  Már a kora délutáni órákban nagy volt a sürgés-forgás az A38-on, de hősiesen átverekedtem magam a hangszereken és egyéb cuccokon keresztül a  backstage-be, ahol találkoztam a zenekarral.
aron épp boldogan majszolta a szendvicsét mikor találkoztunk…sikerült „szuperül időzítenem” az érkezést.  Nagyon kedves volt, és egy ital társaságában válaszolt is a kérdéseimre. Sajnos az idő szűke és a pakolás miatt az interjú rövidre sikerült, remélem lesz olyan akinek Aaaron egy- két válasza akkora mosolyt csal majd az arcára, mint az enyémre.

Rockbook: - Jártatok már Magyarországon?

Aaron Matts: - Igen, már háromszor vagy négyszer is jártunk itt. Nagyon szeretjük a várost, sőt, emlékszem, hogy volt egy három vagy négy szintes bár ahol jártunk, az nagyon bejött. (Hosszas tippelgetés után sem jöttünk rá arra, hogy a hely neve mi volt. )

Rockbook: - Mi a helyzet az új albummal?  Tudjátok már, hogy mikor fog megjelenni?

Aaron Matts: - Már befejeztük az albumot, csak arra várunk, hogy kiadhassuk, de pontos dátumot még nem tudok mondani.

Rockbook: - Hogy tudnád leírni az albumot pár szóban? Mire számíthatnak a rajongók?

Aaron Matts: - Ez az album sokkal érettebb lesz, mint az előző.  Mikor az első albumot csináltuk, nem nagyon turnéztunk még más bandákkal. Azóta azok a zenekarok akikkel játszottunk, nagyon sokat inspiráltak és sok mindent tanultunk tőlük, sokat fejlődtünk.

 

Betraying The Martyrs - Man Made Disaster

 

 

Rockbook:  - Ha választanod kéne, hogy melyik zenekar inspirált a legjobban, kit választanál?

Aaron Matts: - Hú, hát…szerintem a Slipknot. Hatalmas zenekar, nagyszerűek, egyszerűen imádom őket! (Itt megemlítettem neki a SlipChaos-t, hátha egyszer lesz alkalma megnézni a mi magyar verziónkat is! (a szerk.) ).

Rockbook: - Milyen volt az előző  ’Never Say Die’ turné?

Aaron Matts: - Nagyon jól sikerült! Végre volt nagy buszunk, ami nagyon kényelmes volt, rengeteg kaja, sokjófejember  és még annál is több bulizás.

Rockbook: - Szerinted mi a legjobb és legrosszabb része a turnézásnak?

Aaron Matts: - A legjobb benne, hogy mindennap bulizol, és teljesen megfeledkezel a való életedről.  Amikor turnén vagy, nem kell fizetni a számláid, az egész olyan, mint egy valóra vált álom, mindent szabad. A legrosszabb, amikor vége van és haza kell menned, rájössz hogy fizetni kell a számláid és hasonlók. Amikor turnézol, olyan, mintha eltávolodnál a valóságtól, és mikor vége, olyan mintha felpofoznának. (Ezt szemléltette is saját magán)

Rockbook: - Ha választhatnál egy helyet, bárhol a világon, hol játszanál legszívesebben és kikkel?

Aaron Matts: -A piramisok tetején, a One Direction társaságában. ( Aki nem ismerné ezt a tehetséges zenekart, ők gyakorlatilag a mai Back Street Boys (a szerk.)). Rájuk rengetegen eljönnének, és ha velük játszanánk kifejezetten vicces lenne.

 

Betraying The Martyrs 2013

 



Rockbook: - Ha pedig ki kéne választanod a legőrültebb bulit az eddigi turnékról, melyiket választanád?

Aaron Matts: - Hú basszus! Mikor a Motörhed társaságában turnéztunk, volt egy hatalmas buli. A hely teli volt faragott jégszobrokkal, amiből töménytelen mennyiségű jager folyt, és a hely tele volt sztriptíz táncosokkal  és pucér lányokkal. Azt a bulit tuti nem fogom elfelejteni, rohadt jó volt!

Rockbook: - Miik a terveitek a jövőre nézve?

Aaron Matts: - Ismét megyünk turnézni az USA-ba, ott fogjuk kezdeni az évet, ha kijött az új album. Próbálunk még nagyobb zenekarrá válni, és persze még többet bulizni, jól érezni magunkat.

Rockbook: - Mi volt a karriered során a legemlékezetesebb dolgot, amely m indenképp említésre méltó?

Aaron Matts: - Az, hogy barátok lettünk a Slipknot énekesével, CoreyTaylor-ral. Nagyon sokat hallgattam őket gyerekként is, és minden reggel együtt ittunk meg egy kávét és szívtunk el egy cigit a turné busznál, mindennap olyan volt hogy „Húúú, ejha, ezt nem hiszem el!”.

Az interjú után még beszélgettünk egy darabig, aztán mindenki ment a dolgára. A koncertre természetesen visszajöttem, személy szerint én 10/10-est adnék a srácoknak. Nagyon jól szóltak, láthatóan imádnak zenélni, és a közönséggel is próbáltak annyit kommunikálni, amennyit lehetett. Koncert után kétszer is kijöttek a rajongókhoz, lehetett velük fotózkodni, és az aláírásokból is bőven akadt mindenkinek. Ha rajtam múlna, heti rendszerességgel megnézném őket!

 

A zenekar tagjai:

 

Aaron Matts - ének
Baptiste Vigier - gitár
Lucas D'angelo - gitár
Victor Guillet - billentyű, vokál
Valentin Hauser - basszusgitár
Mark Mironov - dob

 

Facebook: https://www.facebook.com/WeAreBetrayingTheMartyrs?fref=ts

 

Betraying The Martyrs - Breath In Life (teljes album)

 

 



KoRn Fanni

 

Címkék: 
Betraying The Martyrs