Bejelentkezés

x
Search & Filters

Burning Full Throttle - Koszos stoner/drive rock Kőbányáról ; itt az új album!



2013. november 15-én jelent meg a budapesti stoner/drive rock zenekar, a Burning Full Throttle első nagylemeze ’No Man’s Land’ címmel. Az anyag nyolc, igazi fuzzba áztatott, sztrádacsík zabáló számot tartalmaz, amit Koncz Mátyás rögzített a Perfect Noise Recording Studio-ban. Az album teljes egészében meghallgatható a zenekar Soundcloud oldalán, de elérhető lesz letölthető és fizikális formátumban is.

 

Burning Full Throttle - No Man's Land

 

 

A Burning Full Throttle legközelebb december 13-án lehet találkozni az R33 színpadán, ahol a Mandibular és az Apey & The Pea  vendégeként lépnek fel.

Burning Full Throttle

Ez a Kőbányai pincében alakult, koszos, garázs rock zenekar, 2005 óta létezik kisebb nagyobb megszakításokkal. Több koncerttel a hátuk mögött, alkalmuk nyílt arra, hogy Németországig juttassák az égő gumi szagát, de ez sem segített azon a tényen, hogy az állandó tagcserék miatt ne vágják le a garázs ajtót egy időre.  A banda 2010 óta azonban folyamatosan működik, aminek eredménye a 2013 novemberében megjelenő első nagylemez, ami a No Man’s Land címet viseli ,és egy  igazi sztráda-zabáló  „Drive-Rock” lemez.

Tagok: 

 

Vincze András: basszusgitár,ének
Mundi Csaba: gitár
Molnár Ferenc: gitár
Killer Miller: Dob

 



Elérhetőségek:

http://burningfullthrottle.blogspot.hu/
https://www.facebook.com/burningfullthrottleband

A felvételt készítette:

Koncz Mátyás, Perfect Noise Recording Studio
https://www.facebook.com/perfectnoisestudio

 

Burning Full Throttle - No Man's Land (videó)

 

 

 

Burning Full Throttle - The One To Blame

 

 

 

 

Címkék: 
Burning Full Throttle