Bejelentkezés

x
Search & Filters

Főleg a death metal fanoknak kedvez a Brutal Assault legújabb fellépői!



Míg a black metal rajongók immár több, mint elégedettek lehetnek az eddigi felhozatallal, a mai alkalommal leginkább a death metal fanoknak kívánunk örömet szerezni!

A svéd Aeon (death metal) nemrégiben a Cannibal Corpse előzenekaraként emlékeztette az európai közönséget arra, hogy még mindig olyan pusztító erőt képviselnek, amivel számolni kell! Ugyanez vonatkozik arra a zenekarra, amelynek Terrance Hobbs a kulcsembere – vélhetően ő az egyetlen olyan death metal gitárhős, aki a Predatorral közös fodrászt mondhat magáénak. Ez a banda nem más, mint a NY/DM színtér legendája, a Suffocation, akik a közelmúltban történt tagcserék ellenére továbbra is elsöprő energiájú koncerteket adnak. Jelenleg az erődítmény alatt található kripták fagyos képet mutatnak, de nyáron ezek a kripták a le fognak omlani a Cryptopsy egyéni, innovatív stílusú death metaljának ereje és energiája alatt, míg az USA emberölések számát tekintve „fővárosának” számító Chicago-ból érkező Macabre elő fog adni néhány kísérteties mesét a gyilkosságok hátborzongató témájában! Chicago ebben a vonatkozásban átvette a vezetést New York-tól, attól a várostól, ahol hajdanán megszületett az Epidemic of Violence, amely a legendás thrash-banda Demolition Hammer albuma. Ők most újra összeálltak, hogy visszarepítsenek minket az időben 1992-be! Az old school thrash-mesterek mellett – habként a tortán – a new school US thrash vonalat erősíti majd a Havok!

A Rotten Sound ismét szabadjára fogja engedni tomboló dühét, míg másrészről a szintén finn Wolfheart Finnország borongósabb hangulatvilágát tárja elénk. Hasonló hangulatvilágot képvisel a német Der Weg Einer Freiheit (black metal), akik először fognak fellépni fesztiválunkon.

Az Architects nem szorul bemutatásra és már felléptek nálunk, idén pedig újra fellépnek. Ennek sajnos szomorú apropója az, hogy immár a nemrég elhunyt alapító gitárosuk, Tom Searle nélkül.

 

További infók a Brutal Assault honlapján és Facebook oldalán.