Bejelentkezés

x
Search & Filters

Implore (D), Blackmail, Dick Dögless és Kyliga Dalen koncertek május 24-án a Dürer kertben



Május 24-én részese lehetsz az utolsó előtti Tukker Booking bulinak, ha ellátogatsz a Dürer Kertbe. Immáron harmadik alkalommal fog hazánkba látogatni az eredetileg olasz/német tagokat számláló Implore.

Az utóbbi évek egyik legaktívabb underground zenekaráról beszélhetünk, hiszen a tömérdek koncertek, turnék mellett a lemezek kiadását sem mellőzik az életükből. Még két éve sincs, hogy kijött a nagy sikert aratott "Depopulation" LP, de azóta már egy közös split kazi és egy vadi új EP is kijött a zenekartól.

A kemény munka meghozta a gyümölcsét: nem más, mint a Century Media fog gondoskodni a következő nagylemezük kiadásáról, ami egy nagy lépést jelenthet a banda történetében.

Ezúttal is egyedül fognak Budapestre látogatni immáron két gitárral(!), hogy egy iszonyat kemény hm-2 orientált death/grind úthengerrel menjenek át rajtunk. Aki már látta őket korábban: az akkori teljesítményüket szorozza meg most minimum 2-vel!

 

 

Hazai részről is elég patinás lesz a felhozatal, hiszen olyan zenekarokat nézhetsz meg, mint a crust/punk Blackmail, a skandináv d-beat Kyliga Dalen és az ördöngős crust Dick Dögless.

 

 

 

 

A kezdés: pontban 20.00
Zenekari támogatás: 1000 Ft

Facebook esemény itt!