Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ismét Európában turnézik a kanadai Morre, 4 magyar dátummal a naptárban



A turné előtti utolsó pillanatban még egy új CD-vel lepte meg rajongóit a kanadai Morre. A negyedik albumuk "Rock" címmel jelent meg, és nyolc új dal hallható rajta.

A torontói banda három tagja, Igor, Adrian és Jones már másnap repülőre ült, hogy az európai közönség élőben is megismerhesse az új szerzeményeket. Ez lesz a harmadik
turnéjuk kontinensünkön, és a több, mint harminc fellépésből álló koncertsorozaton csak kevés idejük lesz a pihenésre.

 


Basszusgitárosuk, Dan nem tudott velük jönni, ezért egy barátjuk Marko Nikolic kíséri el őketa három hónapon át tartó körutazásra. Markoval még 2011-ben, az első turnén ismerkedtek meg egy belgrádi bulin.

Szerencsére Magyarország is szerepel a koncertnaptárban, augusztus 19-én Budapesten találkozhatunk velük. Október elején ismét visszatérnek hazánkba, de akkor kicsit hosszabb ideig maradnak, és egy újabb fővárosi koncert mellett Gyálon, Salgótarjánban és Szegeden is színpadra fognak állni.

Aki szeretne többet megtudni a Morre-ról, vagy a koncertek időpontjáról, az látogasson el ahivatalos magyar rajongói oldalra: http://morrefans.uw.hu/, vagy a zenekar honlapjára: http://morrefans.uw.hu/.

 


 
Címkék: 
Morre