Bejelentkezés

x
Search & Filters

Jön a hetedik 'Rock a vár alatt' fesztivál a szlovákiai Tornán



2017. május 27-én, immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a 'Rock a vár alatt' fesztivál. A szervezők, ismét különleges koncertekkel, valamint minőségi hang és fénytechnikával szeretnének kedveskedni a rockzene szerelmeseinek. A múlt évihez hasonlóan, most is egy adott koncepció alapján lesz összeállítva a program. Ezúttal helyi teheteséges zenekarok kapnak lehetőséget, annak érdekében, hogy minnél tágabb körben bizonyíthassák a színpadra termettségüket. A fesztivál nyitó zenekara a rozsnyói Tarverp együttes, amely után az eperjesi Etterna következik.

 

 

 

Őket követve érkezik az alsólánci retROCK és a kassai Ravenclaw együttes. Említésre méltó, hogy egyre több lehetőséget kapnak országhatárokon belül és kívül is, ami nem csoda, mivel tudásuk, egyedi stílusuk és showelemeik, teljes harmóniában vannak egymással, így nagyon hamar elnyerik a közönség tetszését.

 

 

Az est fénypontja, ismét egy legendás együttes lesz, amely nem más, mint a Pokolgép. Egy különleges lemezbemutató koncert részesei lehetünk. A 'Metalbomba' című album, közvetlenül a megjenést követően, hatalmas siker lett. A közönség nagy elismeréssel fogadta. Biztosak vagyunk benne, hogy Tornán sem lesz ez másképp. Persze nem maradhatnak el az együttes hatalmas himnuszai sem. Ki ne szeretné hallani az olyan dalokat, mint az: Ítélet helyett, Átkozott nemzedék, A jel, Itt és most, Metál az ész és még hosszasan sorolhatnánk. Már most borítékolhatjuk a tapsokat, sikításokat és a közös énekléseket. A szervezők nagyon sok szeretettel várnak mindenkit, abban a reményben, hogy ismét felethetetlen élményekkel lesznek gazdagabbak a kilátogatók. Mi mással zárhatnánk a beszámolót, mint a fesztivál jelmondatával: Készüljetek fel, mert a 'Metalbomba' nagyot fog robbanni!

 

 

Belépő 10 euró. Elővételben 8 euró, a http://www.ticketportal.sk/ oldalon keresztül.

Legközelebbi jegypénztárak:

Turňa nad Bodvou - Torna / Posta, Reštaurácia pod hradom - Vár alatti étterem
Moldava nad Bodvou - Szepsi / Posta, Tipsport (sydlisko - lakótelep)