Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent az Ossian 'Az Igazi Szabadság!' című új albuma



Megjelent az Ossian zenekar 22. stúdióalbuma, “Az Igazi Szabadság” címmel, amely már az előrendelések alapján rekord idő alatt, a megjelenés előtt közel egy hónappal elérte az aranylemez státuszt!

A megjelenés napján a zenekar a Liquid Rock-ban dedikálta a lemezt, ahol már a kezdés előtt kígyózó sorokban álltak a leglelkesebb Ossian fanok, végül több órás közönségtalálkozó helyszínévé vált. A vidám hangulatú eseményen az idősebb, ős rajongók mellett az egészen fiatalok, pici babák is megjelentek, így ismét bebizonyosodott, hogy az Ossian nagyon sok generáción átívelve töretlenül halad előre.

Aki lemaradt a dedikálásról, a CD-t megtalálja a Hammer Zenebarlangban, a nagyobb lemezboltokban (CD Pince, Headbanger, Lemezkuckó, Rockdiszkont, Solaris, Babits Mihály Könyvesbolt - Esztergom, PopShop - Marcali), a Media Marktok polcain, illetve ajándék poszterrel HammerWorld CD specialként közel 350 Relay és Inmedio újságos standon, az összes Auchan áruházban, 50 nagyobb Shell Kúton, sok Tesco, Spar, Interspar és CBA áruház újságos részlegén,a Libri és Líra könyváruházakban is beszerezhető!

A zenekar következő nagy dobása a május 6-i Barba Negra Track-es lemezbemutató koncertje lesz, ahol különleges vendégként a Kalapács és az Akusztika is színpadra lép.

Facebook esemény itt!