Bejelentkezés

x
Search & Filters

Paddy And The Rats lemezbemutató koncert pénteken a Barba Negra Track-ben!



Elkészült az első, „Aerolites” című videoklip a Paddy And The Rats, „Riot City Outlaws” lemezéhez, ami mától kapható országszerte a MOL töltőállomásokon.

“Ez az egyik legslágeresebb dal a lemezen, azért is választottuk ezt klipes dalnak. Arról szól, hogy milyen jó volt szabadon, fiatalnak lenni. Nem számított semmi, csak a pillanatnak éltünk és azt csinált az ember felelőtlenül, amit csak akart. Most sem vagyunk még olyan öregek azért, de már nem a 20-as éveink elejét tapossuk.:)” - mondta Paddy. „A főszereplő lány és fiú egy napját mutatjuk be a nyári Budapesten. Felkelnek másnaposan a Duna-parton, nincs pénzük, úgyhogy piát lopnak, feltörnek egy autót, eljönnek egy Paddy tetőkoncertre és persze szabadok meg szerelmesek. Mindenki volt fiatal, bohém, vagy csak nagyon élvezte az életet, most pedig szeret vissza emlékezni. Vagy éppen most fiatal és szeretné akár csak egy napig is átélni ezeket a dolgokat.”

A klipet Tokay Péter rendezte, aki 2 napig forgatott a színészekkel Budapest utcáin, aztán a zenekarral és pár szerencsés rajongóval egy pesti háztetőn, ahol a zenekar egy mini koncertet adott.

“Szerettünk volna jó sok embert a háztetőre, de azt mondták, ha csak egyel többen is vagyunk, akkor leszakad a tető, úgyhogy egy kis házibuli hangulat lett inkább, mint nagy koncert. Bár szerintem az is jól nézett volna ki, ha épp összeomlik a ház, miközben zenélünk.” - mesélte Paddy.

A lemez a csapat elmondása szerint nagyon sokszínű lett zeneileg, amit ez a dal is jól bizonyít. Az első két kalózos punk-rock dal után ez egy könnyedebb pop-punk nóta lett, amolyan Green Day-es stílusban.

 

 

“Nagyon sokféle dal lesz a lemezen, a többségük persze kalóz és kelta beütésű, de van pár ilyen pop punk alapú party dal, vagy kicsit elmerengősebb folk-metal jellegű dal is. Izgatottan várjuk a közönség reakcióját, mert szerintünk ez az eddigi legérettebb lemezünk.” - összegezte a frontember.

Az album érdekessége, hogy a Paddy And The Rats, Cameron Webb, Grammy-díjas producerrel dolgozott 2 hétig Törökbálinton a Supersize Recordings-ban. Webb korábban olyan zenekarokkal működött együtt, mint a Motörhead, Megadeth, Limp Bizkit, Sum 41, Weezer vagy az Ignite.

A zenekar június 9-én mutatja be új lemezét egy vadonatúj show keretein belül a Barba Negra Trackben. Facebook esemény itt!