Bejelentkezés

x
Search & Filters

Próbára teszi rajongóit új albumával a Suicide Silence



Azt már előzetesen is tudni lehetett, hogy a Suicide Silence új, a banda nevét viselő albuma alaposan megosztja majd a rajongótábort, de mióta február 24-én megjelent az album, végképp kiéleződtek az indulatok, és Mark Heylmun gitáros erről is beszélt egy friss interjúban.

"Tisztában vagyok vele, hogy sokan kiakadtak és gondolkodóba estek, vagy egyszerűen csak nem tudják hova tenni a dolgot. Ahogy nézelődtem az Instagramon és a Facebookon, a rajongóink többsége nagyon fiatal, ahhoz a korosztályhoz tartozik, amely minden albumtól elvár valamit, és így még senkire sem tette őket próbára, mint most mi. De ez jó, mert pontosan erre számítottunk. Nem vártuk el, hogy bárkinek is tetsszen az új anyag, de ha annyira felhúzza őt, hogy képes felmenni a netre és mémeket készíteni, akkor már elértük a célunkat.

Egyébként most teljesen másképp zajlott a dalírás, ezért is lett ilyen a végeredmény, és sok olyan dolog is megjelent, ami eddig nem. Vannak, akik a Kornhoz, a Deftoneshoz, vagy a Slipknothoz hasonlítják az új dalokat, vagyis nem tudják pontosan bekategorizálni, és ez jó, mert most tényleg mindent megvalósítottunk, amit csak akartunk, korlátok és szabályok nélkül."