Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sunset - Self-Mutilation klippremier a teltházas lemezbemutató koncertjükről



A budapesti Sunset a We Are Eternity című nagylemezének nyitódalára forgatta új klipjét. A képsorok a márciusi teltházas lemezbemutató koncertjükön készültek, mely a zenekar pályafutásának egyik legfontosabb mérföldköve volt. A csapat tagjai rendkívül büszkék arra, hogy a közönségük ilyen odaadó közösségé avanzsált, ahogy az a klipben is látható.

 

 

A dal tipikus metal mészárlás, ám zeneileg az egyik legtechnikásabb tétel az albumról. A cím negatív hangvétele valójában pozitív üzenetet közvetít. Arról az érzésről mesél a szöveg, amikor az ember életének bizonyos területe nem működik, hiába hitegeti magát. Aztán a hitegetés átcsap bizonyosságba és annak dacára, hogy az adott dolog – legyen az barátság, párkapcsolat, munka stb… - nélkülözhetetlennek tűnik, az ember dönt és megcsonkítja magát a nem működő végtagtól, ami eddig lebilincselte.

Május 3-án (szerdán) a csapat ingyenes koncertet fog adni a Gozsdu Manó Klub színpadán. Ezután a zenekar jó ideig nem fog koncertezni a fővárosban, tehát érdemes őket most elcsípni. A koncert, a hétköznapi napra való tekintettel legkésőbb este 10 órakor befejeződik.

A We Are Eternity című nagylemez már kapható limitált exkluzív digipak csomagolásban! Keresd a koncerteken és a jobb lemezboltokban vagy rendeld meg most a metalshop.hu oldalon! Hallgasd a Spotify, Deezer vagy Apple Music kinálatából, töltsd le legálisan a Google Play vagy iTunes áruházból vagy hallgasd meg teljes egészében a Sunset hivatalos YouTube csatornájáról.