Bejelentkezés

x
Search & Filters

A tíz legmunkamániásabb hard rock és metal előadó



Vannak olyan zenészek, akik egyszerűen nem bírnak nyugton megülni a fenekükön és mindig csinálniuk kell valamit, ráadásul mindezt igen magas szinten teszik. A rockműfaj egyik legnagyobb "örökmozgója" egyértelműen Chris Jericho, aki azonfelül, hogy élő pnakrátorlegenda, zenész és műsorvezető, saját podcastet vezet, és idén már az ötödik könyve jelenik meg No is a Four-Letter Word címmel.

Corey Taylornak sincs oka a szégyenkezésre: két elképesztően népszerű zenekar, a Slipknot és a Stone Sour frontembere, idén adja ki negyedik könyvét, az America 51-t, nemrég pedig ő lett a Beats 1 és az Apple A Series of Bleeps című új rádióműsorának házigazdája.

És persze itt van Jamey Jasta is, aki amellett, hogy megalapította a Hatebreedet és a róla elnevezett Jastát, saját ruhamárkát is bejegyzett Hatewear néven, övé a Stillborn Records nevű kiadó és Jerichóhoz hasonlóan neki is van egy podcastje, a The Jasta Show.

10. Rob Zombie
09. Maynard James Keenan (Tool, A Perfect Circle, Puscifer)
08. Scott Ian (Anthrax)
07. Greg Graffin (Bad Religion)
06. Dave Grohl (Foo Fighers, Nirvana)
05. Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour)
04. Dee Snider (Twisted Sister)
03. Jamey Jasta (Hatebreed, Kingdom of Sorrow)
02. Henry Rollins (Rollins Band, Black Flag)
01. Chris Jericho (Fozzy)

Érdekes módon kimaradt a mindenhol ott lévő, rengeteg projekt résztvevője, a Dream Theater korábbi dobosa, Mike Portnoy. Őt azért képzeljük oda az alábbi videób!