Bejelentkezés

x
Search & Filters

Tűzkerék, Glob Royal, Tabán, Rock and roll



Egy nappal a legendás tabáni nagykoncert előtt tartja évadzáró buliját az esztergomi Tűzkerék xT. A Radics Béla- örökség leghűségesebb ápolói ezúttal is fővárosi klubjukba, az óbudai Glob Royalba várják az egykori gitárkirály, valamint az igényes rockzene rajongóit.

Programokban gazdag hétvége elé néz, aki április utolsó szombatját, valamint május első vasárnapját a tartalmas és igényes rockmuzsikának szenteli. Épp egy nappal a legendás, nagy múltú, ingyenes Tabán fesztivál előtt zárja tavaszi klubszezonját az esztergomi Tűzkerék xT zenekar, aki Radics Béla nyomdokain haladva immár negyedszázada hirdeti a rock igéjét. A tavasz utolsó nagy bulija 2016. április 30-án 20 órától kezdődik az óbudai Glob Royal rock-blues klubban, ahol Anda Bálint és Ricsi, valamint Tóth Tamás Béla és Geletei „Fuckin” György négyese ontja magából a jobbnál-jobb Hendrix-, Cream- és Radics –dalokat.

 

 

A gazdag műsor összeállításból persze Radics Béla legismertebb és legkedveltebb szerzeménye a Zöld csillag sem maradhat ki; tehát a nagyérdemű kedvére tombolhat a Glob Royalban, ahol ezúttal is belépődíjmentesen látogatható és élvezhető a Tűzkerék xT fergeteges koncertje.

Akinek mindez kevés lenne, másnap (akár másnaposan is) kilátogathat Buda gyönyörű zöldövezetébe a tabáni domboldalba, ahol délutántól – többek között – a Glob Royal klub-házigazda Török Ádám és csapata, az új-Mini is fellép egykori zajos sikereinek legendás színhelyén.

 

 

Hegedűs István

 

Fotó: Gzu