Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bill kapitány elhagyta a kórházat

Ma délután elhagyhatta a kórházat Deák Bill Gyula. A népszerű bluesénekest egy szanatóriumba vitték, ahová a fia is befekszik vele, hogy ne érezze magát egyedül.

Mint ahogyan arról a Hír24 már korábban beszámolt, Deák Bill Gyula vasárnap kapott szívrohamot. Éjszaka került a Semmelweis Egyetem klinikájára, ahol sikeres katéteres szívműtéten esett át, majd az intenzíven folyamatos megfigyelés alatt tartották. Bill kapitány tegnap már saját maga is nyilatkozott az állapotáról, orvosai pedig úgy döntöttek, ma elhagyhatja a kórházat.

Deák Bill Gyula délután lépett ki a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika ajtaján, azonban még nem haza, hanem egy szanatóriumba vezetett az útja. Információink szerint a legendává vált bluesénekest a rehabilitációs intézetbe fia is elkíséri.

A Hír24 megtudta, hogy Deák Bill Gyula a Szent Rókus Kórház telephelyén működő Kardiológiai Rehabilitációs Osztályra került, a család választotta ezt a szanatóriumot.
"Az állapotától függően három-négy hetet kell majd itt töltenie. Azért választottuk a budapesti szanatóriumot, hogy az anyósom is minden nap meg tudja látogatni. Mindenkinek nagyon köszönjük az érdeklődést, de most egy ideig Gyula nem szeretne nyilatkozni. Addig óvjuk őt, ameddig úgy kívánja" - mondta Deák Bill Anita, a bluesénekes menye.

 

 

Forrás: Hír24
 

Címkék: 
Deák Bill Gyula