Bejelentkezés

x
Search & Filters

Burnout - Jövő héten érkezik az új album, majd tavaszi turnéra indulnak

A Reflektorfény árnyékában címmel került fel a Youtube-ra a Burnout legújabb lemeze. A székesfehérvári zenekar idén tavasszal nagyszabású turnéra is viszi az anyagot az ország
szinte összes szegletébe a Tankcsapda és a Depresszió zenekarok társaságában.

Március 27-én lát napvilágot a Burnout harmadik sorlemeze. A Reflektorfény árnyékában címre keresztelt anyag a zenekartól megszokott ütős, harapós, nagyterpesz-rock zenét ontja magából a lejátszás első percétől az utolsóig. A Supersize Recordingban készült korong kapcsán már csak a felvétel helyszíne is magába foglalja a tökéletes, öblös térhatást, a súlyos gitárriffeket, valamint a hangsúlyos dobsoundot.

A zenekar 12 állomásból álló koncertkörútján Békéscsabától Sopronig, Nyíregyházától Körmendig oda-vissza átszeli az országot, hogy a Tankcsapda és a Depresszió társaságában mutassa be albumát a nagyérdeműnek. A Burnout legközelebbi felbukkanási helye Budapesten, a Kék Yukban lesz március 21-én, csütörtökön, amit egy hétre rá a hivatalos lemezbemutató követ a ShowBarlangban. ( https://www.facebook.com/events/499234450113692/ )

A zenekart támogatva, a lemez 500 Ft + posta (összesen 650 Ft) áron beszerezhető a burnoutzenekar@gmail.com címen.
www.burnoutzenekar.hu
https://www.facebook.com/burnoutzenekar.hu

Hallgassátok meg az új albumot itt::

 

Címkék: 
Burnout
tankcsapda
Depresszió