Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Disturbed frontemberének Device nevű új projetjének részletei

Ahelyett, hogy kitartanának a már meglévő tervek mellett, a modern kemény rock ikonja, David Draiman a Disturbed-ből és stúdió-munkatársa, Geno Lenardo (ex-Filter) létrehozta a Device-t kemény rock, ipari és elektronikus elemekből.

Ennek eredményeként megszületett a Device önmagáról elnevezett debütáló albuma a Warner Bros jóvoltából. A felvétel koncentrált, vad és tüzes lett. A kapcsoló felkapcsolásával a következő fejezet most kezdődik el.

Néhány jóbarát a felvételeknél is mellettük állt. Az "Out Of Line"-on a Black Sabbath basszusgitárosa, Geezer Butler megdöbbentő basszus-hornyot varázsol, míg a System Of A Down énekese, Serj Tankian élénk és zsigerből előtörő énekhanggal áll elő. "Tom Morello gitáros varázslóképzője" ahogyan Draiman nevezi, elmond egy varázsigét az "Opinion" felett, és az Avenged Sevenfold frontembere, M. Shadows alámerül az árnyas "Haze"-be, utánozhatatlan sírásának hallatásával. A kísétreries és hipnotikus finálé-ban, a "Through It All"-ban (mely egy szerelmeslevél Draiman feleségének) a Deep Purple legendás hangja, Glenn Hughes jelenik meg.

Eközben a Halestorm Lzzy Hale-e is csatlakozott a Device-hoz Ozzy Osbourne és Lita Ford klasszikusának, a "Close My Eyes Forever" epikus feldolgozásában, mely mindkettőjüknek lehetővé teszi, hogy a hangjuk mennyei magasságokba érhessen.

A "Device" dallistája:

01. You Think You Know
02. Penance
03. Vilify
04. Close My Eyes Forever (Ozzy Osbourne & Lita Ford cover) (feat. Lzzy Hale)
05. Out Of Line (feat. Serj Tankian, Geezer Butler)
06. Hunted
07. Opnion (feat. Tom Morello)
08. War Of Lies
09. Haze (feat. M. Shadows)
10. Through It All (feat. Glenn Hughes)

 

Címkék: 
Disturbed