Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Dragonforce bemutatta a ’Seasons’ klipjétA hatalmas brit power-metal banda, a Dragonforce bemutatta legújabb videoklipjét a ’Seasons’ című számhoz (lásd lentebb). A dal a legújabb lemezükről, a ’The Power Within’-ről származik, mely Amerika-szerte 5800 példányban kelt el egyetlen hét alatt, ami a Billboard 200-as toplista 74. helyére volt elég.

A Dragonforce legutóbbi önálló észak-amerikai koncertje egyben Marc Hudson énekes bemutatkozását is jelentette, akinek a hangját az albumok közül először a ’The Power Within’-en hallhatjuk.

Herman Li gitáros nemrég kijelentette a ’The Power Within’-ről, hogy „az elmúlt két év több élvezettel telt el, mint eddig bármelyik album készítési időszaka. Azzal, hogy együtt írtunk, örömzenéltünk és turnéztunk, felépítettünk magunk köré egy rendkívüli energiát, melyet a korong is teljes egészében visszaad.”

„Ezúttal előhoztuk a metalos oldalunkat a mélységből, ami a karrierünk legjobb számainak megírásához segített hozzá minket. Ez a lemez a legváltozatosabb Dragonforce kiadvány, melyet valaha készítettünk, hiszen rajta van az eddigi leggyorsabb számunk [’Fallen World’], több lassú dal, és egy csomó minden, amire garantáltan nem számítotok.”