Bejelentkezés

x
Search & Filters

Guns 'N Roses - Rendőrségi nyomozás indult DJ Ashba helikopteres leánykérése miatt

A Reviewjournal.com szerint belső vizsgálat indult, miután egy rocksztár és barátnője Las Vegasban egy privát túrát tett egy rendőrségi helikopteren leánykérés céljából.

DJ Ashba, a Guns 'N Roses fő gitárosa szombaton tette közzé a túrán készült fényképeket a közösségi médián keresztül. "Ez volt életünk leghihetetlenebb napja!" - írta a zenész az Instagramon, majd így folytatta: "Különleges köszönettel tartozunk ezért a Las Vegas-i Rendőrségnek, akik lehetővé tették számunkra a legcsodálatosabb privát helikoptertúrát Las Vegas fölött!"

Ashba külön köszönetet mondott David O'Leary rendőrkapitánynak a túráért. A rendőrség szóvivője vasárnap reggel megerősítette, hogy belső vizsgálatot indítanak az üggyel kapcsolatban, habár a részleteket egyelőre még nem közölték.

Azonban a rendőrség tisztviselői állítólag nagyon dühösek a helikopterrel történt nyilvánvaló visszaélés miatt, főleg mert épp a múlt hónapban vesztette életét egy rendőrtiszt egy helikopteres balesetben. A harminchat éves David VanBuskirk kutatásért és mentésért felelős tiszt múlt hónapban halt meg, amikor egy késő éjszakai helikopteres mentésben vett részt, ahol egy Mount Charleston-on rekedt túrázó megmentésére indultak. Az irodában az ezzel az esettel kapcsolatos nyomozás sem zárult még le.

Egyelőre még nem tisztázott, hogy O'Leary - aki egyébként a szervezet pénzügyi bűncselekményekkel foglalkozó részlegét is felügyeli - szervezte-e a túrát a negyven éves rockernek. Ashba, aki 2009-ben csatlakozott a zenekarhoz, "jó barátjának" nevezi O'Leary-t az Instagramon.

 


 

Címkék: 
Guns 'N Roses
DJ Ashba