Bejelentkezés

x
Search & Filters

Íme 2013 legvonzóbb rock - metal albumaiÉppcsak hogy végére értünk a kemény rock és a metalzene nagyszerű évének, de jobb, ha tudjuk, hogy a 2013-as kalendárium szerint „van ott még, ahonnan ez jött”.

Egy klasszikus metálzenekar rajongója vagy? Ha igen, akkor a Black Sabbath, a Judas Priest és a Slayer már a stúdióban vannak és dolgoznak az új albumaikon, melyek megjelenése ebben az évben várható.

A veterán garázsbandák állnak közel hozzád? Akkor érdemes nyitva tartanod a szemed, mert az Alice in Chains és a Pearl Jam új lemezei is jönnek 2013-ban.

Nikki Sixx-et szereted? Akkor jó, mert mind a Mötley Crue-tól, mind Sixx–től várjuk az új zenéket még az év első felében.

Szintén várható új album megjelenése olyan rockveteránoktól, mint az Alter Bridge, a Buckcherry, a Hatebreed, a Queens of the Stone Age, a Tool, az Avenged Sevenfold és Rob Zombie. Valószínűleg a rajongók is már alig várják az olyan projektek megjelenését, mint a Stone Sour ‘House of Gold & Bones’ albumának második része vagy a Disturbed énekesének, David Draiman-nek új, Device nevű ipari zenekarának közelgő debütáló albuma. És, természetesen, 2013 elején jelenik meg album a Black Veil Brides-tól, a Bullet for My Valentine-tól és a Hollywood Undead-től.

Címkék: 
black sabbath
judas priest
Slayer
Mötley Crüe
Alice In Chains