Bejelentkezés

x
Search & Filters

Junkies koncerten a RedHeart!A budapesti rock and roll banda II. éves lesz március végén. Ennek méltó ünnepét a Junkies lemezbemutatón követik el a srácok, ahol a Rómeó Vérzik is fellép.

Igazi rock and roll szentélyé változik jövő héten a Dürer Kert, hiszen a punk and roll-tól a dirty boogie-ig minden roll stílus hazai képviselője fellép a Junkies lemezbemutató koncerten. A RedHeart együttes ahogyan említettük ezen a bulin ünnepli a második szülinapját.

A Légyszi Baby! című dalról elhíresült csapat most ötös felállással szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Horvát SEXY Gábor néhány hete a RedHearthoz csatlakozott és a csapat tagja mostantól Kapitány Bernát is, aki ifj. Kocsándival tépi a húrokat. Teltebb hangzást és még vadabb bulikat ígér ez a felállás. Úgyhogy kíváncsian várhatjuk a Düreres bulit!    

„Ezt a mostani fellépését a csapatommal Édesapámnak szenteljük, akinek kiváló kapcsolata volt a Junkies együttessel annak megalakulása után és az énekes cseréjüket követően is.

Óriási vágyakozás volt bennem, hogy ezen a bulin fellépjünk és amikor megjött a hír, hogy megkapjuk a lehetőséget azonnal Apura gondoltam és megköszöntem neki is, aki nem régeiben hagyott el minket.  A bulit így kicsit érzelmes hangulatban várom, de amikor színpadra lépünk ez már nem fog számítani. Csak a közönség és a zene!” – nyilatkozta a RedHeart frontembere, Peru.  

 

Következő koncertek:

 

Március 23. Szombat - Budapest - Dürer Kert: Junkies lemezbemutató +
Rómeó Vérzik/RedHeart

Április 5. Péntek - Százhalombatta - CoffeTERia - RedHeart / ZPZ
Május 11. Szombat - Budapest - ShowBarlang - BullFest
Május 16-19. Pannónia Fesztivál

 


 

Címkék: 
junkies
Rómeó Vérzik
RedHeart