Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Killswitch Engage kiadta az ‘In Due Time’ videójátA Killswitch Engage nagyszerűen időzítette a frontember, Jesse Leach visszatérését, amely egyértelműen kiderül a zenekar új, ‘In Due Time’ ('Kellő időben") című videoklipjéből.

Maga a klip eleinte olyan, mintha csak egy próbán lennénk, majd a zenekar végigszáguld a dalon, míg a kamera pörög, és egymás után veszi fel a jeleneteket, míg az együttes játszik.

A Killswitch Engage már nyilvánosságra hozta a készülő lemez dallistáját és borítótervét, valamint szolid kezdetként az ‘In Due Time‘ című nótát választották fő kislemeznek.

Leach nemrégiben a következőket mondta az új albummal kapcsolatosan: "Számomra ez messze a legjobb vokális teljesítmény, amiért ezer köszönet illeti Adamet [Dutkiewicz] az útmutatásáért, és azért, hogy hitt a képességeimben... Nagyon hálás vagyok, hogy ott tartok az életemben, ahol, hátam mögött egy csodálatos zenekarral és egy lemezzel, és már mindannyian nagyon izgatottan várjuk, hogy a világ is hallhasson bennünket."

 

Címkék: 
Killswitch Engage