Bejelentkezés

x
Search & Filters

Korn - Jonathan Davis szerint esélytelen az egykori dobos, Dave Silveria visszatérése

A Korn korábbi dobosa, Dave Silveria a Korn jelenlegi dobosára, Ray Luzier-re tett megjegyzéseivel került az utóbbi hetekben a címlapokra, ráadásul azt mondja, hogy ő hajlandó lenne visszatérni a zenekarba, ha erre lehetőség nyílna.

Megjegyzéseiben Silveria azt fejtegette, hogy az ő játékstílusa más, mint a Luzieré, aki heavy metal dobos, és az ő stílusa sokkal inkább funkkal átitatott stílus, amely egészen egyedi hangzást kölcsönöz neki. Az csak természetes, hogy ez a fecsegés tetszik azoknak a rajongóknak, akik szeretnék viszontlátni a régi dobost a bandában, azonban egy interjú során az együttes frontembere, Jonathan Davis bevágta az ajtót ez előtt a lehetőség előtt.

Amikor a Metal Hammer azt kérdezte, hogy van-e valamennyi esély arra, hogy Silveria visszatérjen a zenekarba, Davis meglehetősen gyorsan rövidre zárta ezt a kérdést: "Nincs. Nem akarok semmilyen negatív dolgot sem mondani, de ahol mi most tartunk, az pont tökéletes számunkra, és Ray egy igazán nagyszerű dobos. Tökéletesen illik a csapatba, és nincsenek tipikus dobos-komplexusai sem."

 

Címkék: 
Korn
Jonathan Davis