Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Manowar újra felveszi 'Kings Of Metal' című albumát a 25. évforduló alkalmából

A Manowar 'Kings Of Metal' című albuma - amely mérföldkőnek számít a metal zene történetében - először 1988. november 18-án jelent meg.

'Battle Hymns' című debütáló albumát követően már jelentős nemzetközi sikereket könyvelhetett el az együttes ezzel a lemezzel, valamint a lemez megjelenését követő, szintén a 'Kings Of Metal' címet viselő, 1989-es világ körüli turnéval, amely egy egészen új világba röpítette a Manowar csapatát.

Az olyan dalok, mint például a "Heart Of Steel", a "Kings Of Metal", a "Hail And Kill", és a "Blood Of The Kings" azonnal himnuszokká váltak, és a legkeresettebb dalok lettek az együttes koncertjei során - és nem csak a Manowar rajongóinak körében.

A 'Kings Of Metal' című lemez megjelenésének huszonötödik évfordulója alkalmából a Manowar úgy döntött, hogy stúdióba vonul, és elkészíti a szóban forgó album vadonatúj, különleges változatát 'Kings Of Metal 2014' címmel.

"Az új kiadvány elkészítése során tiszteletben tartottuk az eredeti albumot - hiszen onnan merítettük az ihletet. Azonban belefektettük az energiát, és teljes mértékben kihasználtuk a mai korszerű technológia által kínált lehetőségeket, valamint az eltelt huszonöt év tapasztalatait. Így aztán az új lemez magában foglalja mindazokat az új elemeket, amelyeket az évek során az élő előadások alatt megváltoztattunk" - nyilatkozta a Manowar basszusgitárosa, Joey DeMaio. "Az albumon továbbá szerepelni fog némi bónusz-anyag, és számos további meglepetés" - tette még hozzá a zenész.

 

Címkék: 
Manowar