Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nyáron a Budapest Parkban koncertezik az Anthrax és a ParamoreA napokban tette közzé honlapján a new yorki thrash metal gigász Anthrax, miszerint július 30-án hazánkban adnak koncertet, még pedig a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, az április végén nyíló Budapest Parkban.

Mint köztudott, Rob Caggiano szólógitáros nemrég kivált a csapatból és a dán Volbeat-hez igazolt. A zenekar budapesti koncertjére tervezett felállása még képlékeny, de bízunk benne, hogy remek bulit csapnak a new yorki thrasherek...

 Június 17-én szintén a Budapest Park vendége lesz napjaink egyik legnépszerűbb pop punk csapata, a Paramore is.

A Paramore egy amerikai rockegyüttes, amit 2004-ben Franklinben (Tennessee) alapítottak. A tagjai: Hayley Williams (ének/billentyűs hangszerek), Jon Howard (gitár/billentyűk/vokál), Justin York (gitár/vokál),  Jeremy Davis (basszusgitár), Hayden Scott (dob) és Taylor York (ritmusgitár).

Az együttes 2005-ben adta ki a bemutatkozó albumát, az All We Know Is Falling-ot, majd ezt követte a Riot! 2007-ben, ami platinalemez lett az Államokban, és aranylemez az Egyesült Királyságban, Írországban és Új-Zélandon. A harmadik albumuk a Brand New Eyes 2009. szeptember 29-én jelent meg. A Brand New Eyes az együttes eddigi a slágerlistákon legjobban teljesítő albuma.

 


 
Címkék: 
anthrax
Paramore