Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy nem hitte el, hogy a Sabbath bárkire is hatott volnaOzzy Osbourne-nak eszébe sem jutott, hogy a Black Sabbath hatást gyakorolt volna más zenekarokra egészen addig, amíg meg nem hallotta, hogy a Metallica az ő számait játsza – és azt gondolta, kinevették emiatt. Az ikonikus frontember egy 1986-os momentumra emlékszik vissza, amikor a thrash óriásaival turnézott.

Az énekes elárulta a Telegraph-nak: „Mikor elmentem az öltözőjük mellett, meg kellett kérdeznem az egyik asszisztensüktől, hogy engem csesztetnek-e azzal, hogy Black Sabbath-ot játszanak.”

„Ha valaki azt mondja nekem, hogy a Black Sabbath megváltoztatta az életét, nehezen tudom felfogni.”

„Sosem akartam komoly lenni, komoly zenét írni,” mondta. „Az ok, amiért mindez megtörtént a zenével, a névvel, és minden egyébbel, az, ha jól emlékszem az volt, hogy egy moziban volt a próbatermünk. Innen jött az elképzelés, hogy rémfilmek hatására írjuk a dalokat.”

Osbourne jelenleg az első Sabbath albumon dolgozik 1979 óta a többi bandataggal, Tony Iommi-val, Geezer Butler-rel és a producer Rick Rubin-nal karöltve. A dobos Bill Ward szerződésével kapcsolatban nem tudtak megegyezni, így ő nem tud csatlakozni az eredeti felállás újraegyesüléséhez. Ward nemrég kijelentette, szeretne részese lenni a Sabbath jövőjének.

Az együttes eddig 15 dalt írt, melyből 12 kerül fel az új lemezre, és már a felvételek is folyamatban vannak. Az album címét még nem fedték fel, de azt megerősítették, hogy jövő áprilisban jelenik meg.  

 


 
Címkék: 
ozzy osbourne
black sabbath