Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ozzy Osbourne totál nem emlékszik a 90-es évekre

A nosztalgia sok esetben akadályozhatja a klasszikus rock művészeit, de attól valószínűleg nem kell aggódnunk, hogy Ozzy Osbourne a múltban ragadna, mivel úgy tűnik nem sokra emlékszik belőle.

A Black Sabbath frontembere, a banda legújabb albumát, a 13-at dicsőítette egy Reuters interjúban, és azt mondta, az egyik legjobb dolog, abban hogy újra összeálltak az, hogy „Még mindig ku**ára életben van mindenki!!”

Nemrégiben felröppentek a hírek, hogy a frontember újra függővé vált, de elindult a józanodás útján. Ozzy így folytatta az interjút:

„Nem nagyon ismerem a többi srácot, de úgy látszik egy jó úton voltam ahhoz, hogy kinyírjam magam a piával. Valahogy a kilencvenes évek kimaradt. Akkor valószínűleg már kokót is nyomathattam, mert teljes sötétség az egész évtized. ”

Szerencsére! – folytatta a frontember:

„A végén mindannyian a másik oldalon távozunk. Jó, hogy újra józan és tiszta vagyok. Már nem úgy kelek fel reggel, hogy „Adjon már valaki egy pálinkát!” Nem teszek ilyet többé, és nem is cigizek többé. Újra teljes életet élünk és sokkal jobb lesz így minden.”

 

Címkék: 
ozzy osbourne