Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szavazzatok a legjobb rockelőadókra A-tól Z-ig! (I. forduló)A-tól Z-ig sorba szedni a legjobb klasszikus rockelőadókat igazán gyerekjáték, nem igaz? Lássuk csak: “A”, mint AC/DC… óó, de várjunk csak! Mi van akkor az Aerosmith-szel vagy az Allman Brothers Band-del? Lehet, hogy ez nehezebb lesz, mint gondoltuk, ezért szükségünk van a ti segítségetekre!

Választani a Black Sabbath és a Beatles között, vagy a Rush és a  Rolling Stones között meglehetősen komoly dolog, és biztosak vagyunk benne, hogy ezt ti is így gondoljátok. Az alábbi oldalakon keresztül ábécésorrendben betűről betűre megadtuk a javaslatokat a legjobb előadókra, hogy könnyebben beazonosíthatóak legyenek a műfaj legjelentősebb zenekarai.

Most, hogy minden betűhöz felsoroltuk a lehetséges jelölteket, hozzátok fordulunk; szavazzatok! Mondjátok el nekünk, hogy szerintetek kit érjen a megtiszteltetés — naponta egyszer szavazhattok — és 2013. június 10-én újraírjuk a listát a ti szavazataitok szerint. Ez olyan egyszerű, mint... na, nem mondunk ilyet!

 

Itt tudtok szavazni az általatok legjobb "A" betűs előadóra:

 

 

Címkék: 
Allman Brothers Band
ac dc
rolling stones
Rush