Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szólóalbumot készít Lukács Peta, a Bikini gitárosa

Bikini, Subscribe, Unique, Blind Myself… Vajon mi lehet a közös ezekben a zenekarokban? Elsőre nyilván nem sok. A sors azonban úgy hozta, hogy mégis közös nevezőre kerülnek, mégpedig…

…Lukács Petának, a European Mantra és a Bikini gitárosának köszönhetően, aki közel másfél évtizednyi várakozás után szólólemezt készít.

„A szólólemez gondolata már több mint tíz éve foglalkoztat, de eddig nem éreztem úgy, hogy készen állok rá. Az eddig zenéléssel töltött 25 évem alatt rengeteg zenekarban és lemezen játszottam, így igen sokféle műfaji hatás ért, aminek köszönhetően meglehetősen ’szélsőséges’ zenei ízlésem lett. Hosszas hezitálás után úgy döntöttem, hogy nem egy jól körülírható zenei áramlatra ültetem ezt az albumot, hanem hagyom, hogy minden dalnak saját arca, hangulata, története legyen.” – kommentálta a muzsikus a készülő munkát.

Az idén nyáron megjelenő lemez zömében instrumentális számokra épül, de néhány énekes dal is hallható lesz rajta. A közreműködők névsora igen izgalmas; a dobolást Borlai Gergőre bízta a szerző, aki hosszú évek óta egyik legfontosabb társa és inspirátora. Nem meglepő módon Nagy János (European Mantra) neve is olvasható a listában, énekes fronton viszont akadnak meglepetések. Tóth Gergő (Blind Myself), Csongor Bálint (Subscribe) és Pacziga Linda mellett Völgyesi Gabi (Unique) hangját is hallhatjuk majd a PLP (Peta Lukacs Project) albumon.

 

Ízelítőnek itt egy kis Lukács Peta szóló:

 

Címkék: 
Bikini
Lukács Peta
European Mantra
subscribe