Bejelentkezés

x
Search & Filters

Új Bon Jovi kislemez érkezik januárban és az új szólódal is elérhető (videó)

2013. január 7-én új Bon Jovi kislemez fog megjelenni, ’Because We Can’ címmel, amely világszerte kapható lesz, (akár az iTunes-on is). A ’Because We Can’ a 2013 elejére tervezett nagylemez, a ’What About Now’ első kiragadott single lemeze.

Az elkövetkezendő hetekben a Bon Jovi még több információt fog megosztani a kislemezzel és a stúdióalbummal kapcsolatban, amely közelebb hozhatja az együttest a rajongókhoz, mint valaha. A készülő projekt, mint azt már megtudtuk, egy soha nem látott, többdimenziós élményt is tartogat a számunkra.

A ’Bon Jovi Inside Out’, azaz a csapat második élő lemezének felvételeit csupa teltházas, kolosszális méretű koncerten rögzítették, pl. a Madison Square Garden, a londoni O2 Aréna, vagy a New Meadowlands Stadium színpadán. A koncertlemez kizárólag a rajongók legnagyobb kedvenceiből szemezget; a szetlista nem csak hogy elmeséli a Bon Jovi egész karrierjének történetét, hanem olyan slágerekkel örvendezteti meg a hallgatóságot, melyeket bárki kívülről betéve el tud énekelni velük, pl. a ’Livin’ on a Prayer’ és a ’Wanted Dead or Alive’.

Ide kapcsolódó hír, hogy megjelent Jon Bon Jovi "Not Running Anymore" című dala is, amely Stand Up Guys című filmhez íródott. A filben feltűnik többek között Al Pacino és Christopher Walken is. A krimi-vígjáték 2013 januárjában kerül a mozikba az Egyesült Államokban. Az alább meghallgatható dalt idő közben Golden Globe-díjra jelölték.

 

Címkék: 
bon jovi