Bejelentkezés

x
Search & Filters

Crazy Mama Music Club

Cím: 
1097 Budapest, Gubacsi út 97.

Képek: 

Bemutatkozás: 

A Crazy Mama Music Pub 2008 őszén nyitotta meg először kapuit. 2009 tavaszától egy megújult, fiatal és agilis csapat támogatásával, egyre jobb koncertek kerültek és kerülnek megrendezésre. A közel 600 ember befogadására alkalmas szórakozóhely, nagy színpaddal, 3000W erősítéssel, kiépített fénytechnikával biztosítja a zenekarok és a közönség igényeit. Az árak rendkívüli versenyképességére és a korrekt szolgáltatásra alapozva, igyekszik az "Őrült hölgy" stábja minél szélesebb körben ismertté tenni Budapest legújabb és legjobb rock kocsmáját.

A Crazy Mama meglepetések sorozatával fogadja az odalátogatót. A koncertjegyként is felfogható, 1000 forint alatti, - egy ajándék italt is tartalmazó - belépőért esténként legalább 2, a magyar rock és alternatív élet kiemelkedő előadói közé sorolható zenekar, kiváló minőségű hangzást biztosítva szórakoztatja a nagyérdeműt, aki a háromszintes, - álló és ülőhelyeket egyaránt tartalmazó- nézőtéren garantáltan megtalálja a zene élvezetéhez számára leginkább megfelelő pontot.

Különleges az a kezdeményezés is, mely – egyfajta baráti, klubhangulatot előidézve – lehetőséget biztosít a zenészek és rajongók közös szórakozására. A jó hangulatot természetesen a minőségi italok fogyasztása is fokozhatja. A Crazy Mama meglepően alacsony áraival is szeretne kedvezni az odalátogató zenerajongóknak. És egy további szimpatikus lehetőség, hogy minden vendég igénybe veheti a kedvező költségekkel bíró szállítási szolgáltatást, melyet 9 személyes buszok biztosítanak.
 

 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon