Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hard Rock Cafe Budapest

Cím: 
1051 Budapest, Deák Ferenc utca 3 - 5.

Bemutatkozás: 

A Hard Rock International megnyitotta első hazai üzletét egy nyüzsgő világváros szívében, a budapesti Vörösmarty tér és a Váci utca sarkán. A budapesti étterem tulajdonosa és üzemeltetője a Bigosz Kft. A négyszintes, közel 1100 négyzetméteres szórakozóhely és étterem 220 ülőhellyel, egy pezsgő-zsongó bárral, élőzenés színpaddal és Rock Shoppal csábítja helyi és idelátogató külföldi vendégeit. A budapesti Hard Rock falait a világ legnagyobb rockmúzeumának számító gyűjtemény egyedi darabjai ékesítik. A relikviák között megtalálható Madonna kézzel írott levele, Janis Joplin pénztárcája, Slash mellénye, Michael Jackson kalapja, Prince, George Michael és Lenny Kravitz gitárja, Mick Jagger öltönye, Christina Aguilera és a Bon Jovi gitárosa, Richie Sambora fellépőruhája, illetve Tina Turner csillogó-fekete, üvegsarkú cipője is.

A HRC Budapest vendégei olyan friss, helyi  alapanyagokból készült ételekből választhatnak, mint a világszerte kedvencnek számító „Legendary Experience” fogások, az ínycsiklandó, 10 unciás Legendary Burger, vagy a Smokehouse finomságok tökélyre fejlesztett, lassú tűzön sült Hickory Bar-B-Que bordája és csirkéje. S ha mindez nem lenne elég, az élményt a Hard Rock díjnyertes italkülönlegességei fokozzák, mint a Hurricane, a Margariták sora,  vagy az Alternative Rock néven futó alkoholmentes finomságok, amelyek a Hard Rock szuvenír poharaiban is kaphatók. A budapesti komplexum Rock Shopja rock and roll által inspirált, egyedi darabokat kínál. A budapesti dizájnt kapott, különleges, helyi termékek természetesen csak ebben a boltban kaphatók, ahogy a gyűjteményekbe illő jelvények is.

A Hard Rock már 1971-es indulásakor elkötelezte magát a jótékony kezdeményezések és humanitárius tevékenységek mellett, így a Hard Rock Cafe Budapest lelkének is fontos eleme ez az elhivatottság. A Hard Rock dolgozók világszerte mindenütt kiemelten fontosnak tartják, hogy a helyi közösség hasznos, tevékeny tagjaként éljenek, így a budapesti Hard Rockerek sem lesznek restek ételt, italt, vagy csak két kezük erejét adományozni helyi szervezeteknek, vagy munkájukkal és lelkesedésükkel olyan világméretű Hard Rock kezdeményezéseket támogatni, mint a Pinktober nevű mellrák elleni kampány,  az éhínség enyhítéséért küzdő Imagine, vagy a rock ikonok által életre hívott Signature Series események.
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon