Bejelentkezés

x
Search & Filters

Janis' Pub

Cím: 
1053 Budapest, Királyi Pál utca 8.

Képek: 

Bemutatkozás: 

Köszöntelek a legendás énekesnő Janis Joplin emlékét őrző autentikus Ír Pub honlapján.

Hamisíthatatlan Ír kocsma hangulat, barátságos kiszolgálás étel és ital különlegességek, jéghideg Guinness Sör, Karaoke, Élő zene és fergeteges Retro Partyk várják a hozzánk betérőket Budapesten az V. kerületben, a Kálvin térnél, a belváros szívében.

Válogass a legnépszerűbb ír whisky-k(Jameson, Bushmills), magyar pálinkák (Árpád, Bolyhos, Zsindelyes, Gusto), sörök (Guinness, Bombardier, Edelweiss), borok (Villány, Tokaj, Eger) és hűsítő koktélok széles választékából.

Ha megéheztél kedvedre válogathatsz a hazai ízek világában: füstölt főtt paraszt csülök, halászlé, babgulyás, óriás retro hamburger és a többiek. Megéri kipróbálni.

Megünnepelnéd a szülinapod, névnapod? Céges rendezvényt szerveznél? Legény vagy leánybúcsú? Baráti összejövetel? Vagy csak buliznál egy jót? Hívj minket vagy írj nekünk bátran, szívesen megszervezzük és lebonyolítjuk neked a hét bármelyik napján!

- Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek Karaoke hajnalig. A csütörtöki karaoke est műsorvezetője: Pádár Dóra Alexandra (X-Faktor) Fő támogató: Heineken

- Szombaton Retro buli és koncertek a legkülönbözőbb stílusokban (rock, rock&Roll, Funky&Jazz, 60th, 70th, 80th)

Nálunk minden korosztály megtalálja a neki való programokat.
Várunk sok szeretettel hétfőtől szombatig a Janis Pubban!
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon