Bejelentkezés

x
Search & Filters

Malom Club

Cím: 
3776 Radostyán, Rákóczi út 4.

Képek: 

Bemutatkozás: 

2001 őszén kezdődött, a 3200m2 -en egy kulturális, és szabadidős rendezvények lebonyolítására alkalmas épület és terület létrehozására. Innen indult a tervezés. Sokféle ötlet, variáció merült fel az épület tervezése során, mely az esetleges lebontás, teljes átalakítás és a meglévő szerkezeti elemek, építési megoldások meghagyása, hogy az épület kívülről és belülről is visszaadhassa az eredeti értékeket. Az utóbbi került kiválasztásra. Az épület a fellelt információk szerint 1911 -ben épült és működött is gőzmalomként kb 50 évig. A fennmaradó időszakban a Bükkalja Termelőszövetkezet Magtáraként üzemelt.

Azóta folyamatosan épül, a kerítéstől, kapubeállótól a tereprendezésig. A végső fázis, az épület komplett felújítása 2006-ban kezdődött. Akkor azzal a céllal, hogy később Malom Klub Sörőző és Pizzéria válhasson belőle, ahol rock koncertek és igazi jó zene szól, amire táncolhatsz, bulizhatsz. Nyitás,a  II. AB/CD Táborral egyidejűleg (2011 május 19-22)
A klub célja, hogy kulturált és biztonságos időtöltést nyújtson a vendégei számára. Az intézmény befogadó képessége az aktuális rendezvényeknek megfelelően sajnos limitált. Ezért a Malom Klub működése szabályozásra került.
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon