Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rézmál Kávézó

Cím: 
1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a
06-70/391-9750 ; 06-70/391-9752

Képek: 

Bemutatkozás: 

A Rézmál Kávézó és Terasz, az ifjúsági szubkultúra egyik legdivatosabb koncert és találkozóhelye, a II. kerületben (Marczibányi tér 5/A) található. Italokból bőséges választék, hozzá sör- és borkorcsolyaként szendvics, hot-dog, hamburger, fogyasztható. Barátságos és udvarias pultoslányok és pultosok szolgálnak fel az utolsó vendégig.

Hetente több alkalommal ingyenes élőzenés koncertest: kisebb bandák mutatkoznak be a legkülönbözőbb műfajokban: dzsessz, latin, funk, folk, reggae, dark, alternatív stb. Péntekenként ingyenes parti a nyolcvanas évek örökzöldjeivel, amikor gyakran mulat jókedvű szülinapos társaság, céges kollektíva, vagy más bulizni vágyók... Rendezvények, esküvők, melegétel, hidegtálak, komplett menűsorok, ültetett állófogadás, svédasztal... Sportesemények közvetítése plazmatévéken, és kivetítőn a Kávézóban, nyáron az árnyas Teraszon.

Zenekaroknak, zenészeknek fellépési lehetőség!

Az előző bérlő távozása után kezdetét vette egy kulturális reprivatizáció, hiszen az egység jelenleg "szőröstül-bőröstül" az intézmény fennhatósága alá tartozik. A vörös-fekete falú, 110 nm-es pince, és a hozzátartozó terasz kellemes hely. Talán az "igazi" vendéglátósokra jellemző érdeklődés és partneri jó szándék lehet az oka, hogy a környékbeliek is "megbékéltek". A bandák saját közönsége mellett kitermelődött egy réteg, ami makacsul helyet kér magának a napi 100 potenciális vendég között, a heti átlag öt élőzenés estén, irodalmi rendezvényeken, kiállításokon.

Nyitva: Hértfő-Szombat 14-02.
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon