Bejelentkezés

x
Search & Filters

Robinson Music Pub Étterem

Cím: 
8900 Zalaegerszeg, Petõfi u. 24.
06-92/311-424 ; 06-30/460-8380

Képek: 

Bemutatkozás: 

Zalaegerszeg belvárosának szívében a ROBINSON MUSIC PUB ÉTTEREM 2003. október 7-én nyitotta meg kapuit vendégei számára..

Mostantól nem kell Budapestre, Pécsre vagy Gyõrbe utazniuk azoknak, akik music pubban szeretnék tölteni az estéjüket. Ha nem is egy lakatlan szigeten, a Kosztolányi és a Petõfi út sarkán mediterrán hangulat fogadja a betérõket. Ötletesen kialakított éttermünket szökõkút teszi még élõbbé az egyébként is természetes anyagok, azon belül is a fa, kõ, szikla és a nád felhasználása mellett.

Célunk egy olyan étterem megnyitása volt, ahol kellemes hangulatban, kedvesen fogadják vendégeinket akár ebédre, vacsorára vagy egy italra, valamint nagy hangsúlyt fektetünk zenés estek szervezésére. Egyedi jellegzetességek a rendszeresen megrendezésre kerülõ nemzetközi élõzenés, alkalmanként karaoke show-val egybekötött estjeink. Az igényes zene iránt elkötelezett közönséget nap mint nap elvarázsoljuk a jazz, a blues, a world music és a funky nemzetközi és hazai képviselõivel.

Üzenetünk: Zalaegerszeg zenei kultúrájának szélesítése, melyhez a Robinson Music Pub kimagasló színvonalú környezetet biztosít.

A legjobb közönség a legjobbat kell, hogy kapja mind zenei élvezetekben, mind kulináris örömökben.

A gasztronómiai élvezetekrõl Kovács Csaba konyhafõnök és csapata gondoskodik. Az étteremben déltol hajnalig elsõ osztályú ételválasztékkal, több mint 100-féle, elsõsorban mediterrán jellegû specialitás közül válogathatnak a hozzánk betérok. A hagyományos marha- és sertésételek mellet, halat, vadat, rostonsülteket valamint lávakövön sült ételeket fogyaszthatnak vendégeink, de természetesen kiszolgáljuk vegetáriánusok igényeit is.

Igyekszünk a hely szelleméhez illõ ételeket kínálni. Így kerülhetett étlapunkra - egyebek mellett - Robinson szalonnás pecsenyéje, pulykamell hajótörött módra, vagy, hogy csak egyet említsek különleges desszertjeink közül: Bounty álom /Mézes gyümölcsös bounty csoki/.

Nagyon büszkék vagyunk a konyhánkra. Házias ízeket kínálunk elérhetõ áron.

Vállaljuk rendezvények, állófogadások, üzleti ebédek, fogadások, családi összejövetelek lebonyolítását is.

A Robinson Music Pub hétfõtõl csütörtökig 11-tõl éjfélig, pénteken 11-tõl hajnali 2 óráig, míg szombaton déltõl hajnali kettõig várja vendégeit, míg vasárnap déltõl 23 óráig tartunk nyitva!

Nézzen körül weboldalunkon és ha elnyerte tetszését a Robinson Music pub étterem, akkor látogasson el a Zalaegerszeg, Petõfi u.24 szám alatt található éttermünkbe.
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon