Bejelentkezés

x
Search & Filters

Szeparé Bisztró

Cím: 
1062 Budapest, Teréz körút 55.

Képek: 

Bemutatkozás: 

A Szeparé Bisztró egy zártkörű művészklub zenészeknek, színészeknek, közszereplőknek, a barátainknak és barátaink barátainak, kedvenc „becsületrombolónk” a nyári Szeparé sok sajátosságával, ugyanakkor rengeteg újdonsággal. A Bisztró egy meghitt vacsorázó hely, egy bár, és a hétvégi bulik táncosainak helyszíne egyben. A város kellős közepén, néhány lépésre a Nyugati pályaudvartól, az Eiffel Park szomszédságában.

Ami még ennél is sokkal fontosabb: a Szeparé Bisztró egy tágan értelmezett baráti kör klubja, ahol az ember akkor is találhat ismerősöket, amikor épp nincs ötlete, hol leljen menedéket a téli hideg és unalom elől. Belépés csak Szeparé kártyával - vagy olyan személlyel, akinek van Szeparé kártyája.

Szeparé Bisztró Open napok - Nyitott, mindenki által látogatható koncertek a Szeparé Bisztróban!

2008 októberétől a nagyközönség számára is elérhetővé váltak koncertjeink! Az adott napokon Szeparé klubtagjaink továbbra is ingyenesen látogathatják programjainkat. Tagsági kártyával nem rendelkező vendégeink azonban belépő vásárlása ellenében gazdagodhatnak egy felejthetetlen zenei élménnyel!

A Szeparé Bisztró koncertek látogatása Szeparé klubkártya tulajdonosoknak ingyenes. Kártyával nem rendelkező vendégeink a Szeparé Bisztró Open napok keretén belül (K-Sz-Cs) belépő vásárlása ellenében látogathatják programjainkat!

Asztalfoglalás, különterem-bérlés, illetve nagy létszámú társaság:

Ha pedig néha napján arra vágysz, hogy ezen a helyen egy estére te legyél a házigazda, ezt is megteheted: nemcsak asztalt foglalhatsz (vagy asztalokat), hanem a különtermet, sőt megfelelő egyeztetés után az egész bisztrót megkaphatod egy estére - ráadásul ezért nem is számolunk fel külön bérleti díjat. Az állófogadást, munkavacsorát már nem is említjük, ez a lehetőség szinte magától értetődik. A rendezvényedet pedig segítünk maximálisan testre szabni: kollégáink
bármilyen igényt kielégítő étel- és italsort, valamint programot összeállítanak kéréseid alapján.
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon