Bejelentkezés

x
Search & Filters

A 2012-es év legjobb hazai metal albumát produkáló Angertea ad koncertet pénteken, a Gozsdu Manóban



Az Angertea múlt nyár óta egyáltalán nem koncertezett a bőgős, Miguel kisfiának születése miatt, de a fiúk most újra színpadon állnak, és készülnek nagyon odabaszni!

Az Angertea 1996 őszén alakult Szentesen. A mai felállás 98 óta stabil, és a következő tagokból áll: Peralta Miguel: basszusgitár, Bárkai László: dob, Mihály Gergely: gitár/ének. 97-től aktívan részt veszünk a hazai underground zenei életben. Stílusmeghatározásunk experimentális-grunge-metal.

3 demó után 2002-ben adtuk ki első nagylemezünket „Lélekvágy” címmel. Második, angol nyelvű nagylemezünk, melynek címe „Rushing Towards The Hateline”, 2006-ban jelent meg az Edge Records gondozásában. 2009-ben pedig kihoztuk a „Twenty-Eight Ways to Bleed” címre keresztelt harmadik albumunkat. 2010-ben Neil Kernon, Grammy-díjas amerikai producerrel készítettünk egy 3 dalos EP-t, amelynek címe „Distrust EP”. A kislemezen, mely 2011 januárjában jelent meg, olyan neves vendégek szerepelnek, mint Scott Reeder a Kyuss volt basszusgitárosa, és Vörös Attila a Nevermore-ból, Leander Rising-ból. 2011-ben aláírtunk egy 3 lemezre szóló szerződést a norvég Smash Fabric Records-szal! Negyedik nagylemezünk, a Nr. 4: Songs Exhaled, 2012 szeptemberében jelent meg, és az egyik dalában a Faith No More basszusgitárosa, Bill Gould vendégszerepel. Az új lemezzel elnyertük a 8. Hungarian Metal Awards/Hang Súly 2012 legjobb albuma díját.

Az ország szinte minden szögletében, és szinte az összes nagyobb fesztiválon játszottunk már, és rendelkezünk 8 hivatalos videóklippel, amelyek láthatóak voltak már több fontos TVműsorban. És a történet folytatódik tovább...

www.facebook.com/angerteahun
www.angertea.com
 

Angertea - A for Afrodita

 


Caught The Flow:

 

A Cadaveres énekes Bölcsföldi Zoli által kiteljesedett Caught The Flow kompromisszummentes, lendületes karcos modern rock/grunge-t játszik, ami néhol stoner elemekkel tarkított. 2014 márciusában jelenik meg első kislemezük, amit terveznek országszerte megturnéztatni.

http://www.facebook.com/caughttheflow?ref=ts&fref=ts

 

Caught The Flow - Mirror

 



Pontos kezdés, limitált férőhely!

Március 28 Gozsdu Manó
Belépő: 1000 Huf
20:00
Vendég: Caught the Flow
event: https://www.facebook.com/events/225176880999198/?fref=ts

Címkék: 
angertea
Caught the Flow