Bejelentkezés

x
Search & Filters

25 éve él józan életet Glenn HughesA Deep Purple korábbi és a The Dead Daisies jelenlegi frontembere, Glenn Hughes a Twitteren számolt be követőinek arról, hogy fontos mérföldkőhöz ért, ugyanis immár 25 éve józan és tiszta életet él.
 
"Üdv mindenkinek! Végtelenül hálás vagyok ezért a 25 tiszta és józan évért és minden reggel hálát adok azért is, hogy egy újabb napot tölthetek el a Földön. Szeretettel gondolok minden józan fivéremre és nővéremre, és mindenekelőtt azokra, akik még küzdenek a problémáikkal. Ne feledjétek, hogy a szeretet a válasz!"
 
Hughes sokáig kokain- és alkoholfüggőséggel küzdött, egy interjúban pedig azt is elmesélte, hogy sikerült leállnia az ivással: "maradjunk annyiban, hogy 1991 karácsonyán eggyel több koktélt ittam a kelleténél, és újra a sürgősségin találtam magam. Ekkor döbbentem rá, hogy el kell döntenem, hogy ezt akarom folytatni vagy inkább elmegyek rehabra, és 92-ben bejelentkeztem a Betty Ford központba. A 90-es évek közepén ugyan párszor visszaestem, de 97-ben ittam meg az utolsó koktélomat. 1997. november 23-án. Akkor indultam el igazán a gyógyulás felé vezető csodálatos úton."