Bejelentkezés

x
Search & Filters

40 éves lett a Mötley Crüe!



1981. január 17-én zenélt együtt először Nikki Sixx, Tommy Lee és a banda akkori énekes-gitárosa, Greg Leon, így a Mötley Crüe innen számítja hivatalosan a megalakulását, vagyis kereken 40 éves lett a zenekar! A banda ugyan néhány éve szerződésbe is foglalta, hogy nem állnak többet színpadra, azóta viszont megváltozott a véleményük és a tervek szerint már tavaly visszatértek volna, azonban a koronavírus miatt el kellett halasztaniuk a teljes turnéjukat, a Netflix-re viszont elkészült a banda életét bemutató fim, a The Dirt, a 40 éves jubileumról pedig Nikki Sixx, Tommy Lee és Vince Neil is megemlékezett.
 
Nikki Sixx: "Mindig is igyekeztünk jó dalokat írni és igazán ütős élő show-kat összerakni, a rajongók pedig kezdettől fogva mellettünk állnak. Fogalmam sincs, hogy szállt el ez a 40 év. Egy szempillantásnak tűnik az egész. De négy évtized akkor is négy évtized, és emiatt köszönettel tartozunk azoknak az embereknek, akik az első perctől velünk vannak és mindig támogattak minket jóban-rosszban. Végtelenül hálás vagyok ezért az őrült kalandért, amit a testvéreimmel, Vince-szel, Tommy-val és Mick-kel élhettem át és imádom, hogy a világ minden részén tudják az emberek, hogy mi is az a Mötley Crüe. Sok mindent átéltünk már és még nagyon sok minden van hátra..."
 
Tommy Lee: "boldog 40. szülinapot nekünk! Kibaszott őrült út áll mögöttünk, igaz? Olyan volt az egész, mint egy nagy hullámvasutazás: egyszer fent, egyszer lent, közben pedig világszerte sok ember szívét és más testrészét érintettük meg! Igyunk a további érintésekre!"
 
Vince Neil: "boldog születésnapot a testvéreimnek! 40 év együtt és egy életre elegendő emlék!"