Bejelentkezés

x
Search & Filters

5 éves születésnapi koncertre készül a ScerrASzimfonikus? Forradalmi? Születésnap? Már egy lapon is jól hangzik, de ha mindezt összeadod, a végeredmény a ScerrA 5 éves jubileumi bulija, amely március 15-én kerül megrendezésre a budapesti a Kék Yukban!

A ScerrA  első vendége a  Huntroll, az egyetlen hazai Finntroll tribute zenekar, ami az északi folk metal kedvelőinek erősen javallott. Aki már régebben is járt Scerra koncertre annak valószínűleg ismerős lesz Schiller "Sántál" András, aki jelenleg az egyik gitáros posztot tölti be a csapatban. Északi metál, pagankodás, trollok, mi kell még?

Az estét az utóbbi időben feltörekvő Omega Diatribe folytatja, akik egy elég egyedi stílussal rukkoltak elő, és nem is akárhogy! Akik szeretik a djent-et nem fognak csalódni: gitárok a pincében, scream, és a matekos riffek hallgatását egy számológép társaságában, headbangelve ajánljuk! A legutóbbi albumuk kritikáját ide kattintva olvashatjátok.

A következő és egyben legismertebb vendég a Watch My Dying. Nemrég készültek el legújabb lemezükkel, így aki lemaradt volna annak bemutatójáról, az keresve se találhatna jobb alkalmat egy kis nyolc húros földbedöngölés korrepetációra!

Ráadásul ez lesz az első buli, ahol egy az egyben elő fogják adni a teljes 4.1 anyagát, amelyről kritikát itt olvashattok.

Majd következik az est szimfonikus extrém metál képviselője, és egyben 5 éves szülinaposa a ScerrA! A jól megszokott dallamos, pörgős stílusban kápráztatják a mélyen tisztelt publikumot, és ne ijedjen  meg senki, ha egy-két meglepetéssel és különleges programmal is készülnek az estére a finom úriemberek!

Akárhogy is nézzük minden lehetőség adott egy fergeteges estéhez, így ha délután mindenki túlesett az ünnepi megemlékezéseken, és elüvöltötte a tizenkét pontot, majd egyesítette Budát és Pestet,  akkor vegye az irányt a Kék Yukba, és bontsa ki szépen velünk együtt a klub oldalát!

 

ScerrA - Boncoló

 


Kapunyitás: 19:00
Belépő: 990 Ft

Esemény:
https://www.facebook.com/events/531096430320688

 

 


 

Címkék: 
Scerra