Bejelentkezés

x
Search & Filters

A 80-as évek visszatér! - Sodom, Death Angel és Suicidal Angels koncertek december 2-án a Barba Negra-ban!

A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén újra útnak indul az MTV Headbanger’s Ball Tour, ráadásul a 80-as évek ikonikus TV műsorának égisze alatt ezúttal a Sodom, a Death Angel és a Suicidal Angels  zenekarok szállnak be együtt a turnébuszba.
 
A budapesti állomás december 2-án lesz a Barba Negra-ban.
 
A Tom Angelripper vezette Ruhr-area thrash legenda Sodom felállásában nemrégiben komoly változások történtek: visszatért a zenekar soraiba az a Frank Blackfire, akinek játékát a stílus egyik legmeghatározóbb alapművén, az Agent Orange-on, valamint az ezt megelőző Persecution Mania lemezeken hallhattuk, emellett a szintén teuton thrash nagyágyú Kreator is tagságában tudhatta a ‘90-es években. A dobok mögött az Asphyx-ből ismert Husky ül, és az eddig megszokottaktól eltérően a banda egy másodgitárossal is gyarapodott Yorck Segatz személyében.
 
Tom Angelripper a kétgitáros felállás szükségszerűségéről:
 
"Élőben egyszerűen több lehetőséget nyújt, ha két gitáros van a bandában, így végre olyan dalokat is a programba tehetünk, amelyeket trióban nem tudunk volna jól megszólaltatni.” 
 
A Sodom első koncertjét az új felállással, old-school programmal (melyre itthon is számíthatunk) az idei Rock Hard fesztiválon adta, mely teljes egészében megtekinthető.
 
Sodom - Live at Rock Hard Festival 2018 (Full Concert):
 
 
A bay area thrasher Death Angel tavaly novemberben mutatta be a “The Evil Divide” című friss nagylemezét a Testament vendégeként, most majdnem hajszálpontosan egy évvel később, hosszabb játékidővel térnek vissza a Barba Negra falai közé.
 
 
A felsorolás legfiatalabb formációja a görög underground-bajnok Suicidal Angels, akik sűrűn visszatérő vendégek itthon, nemrég a Satyricon előzenekaraként találkozhatott velük a magyar közönség. 
 
 
A lényeget pedig a végére hagytuk: a turnéhoz csatlakozik még egy főzenekar, melyet később jelentünk majd be. Érdemes lesz figyelni! 
 
A Hammer Concerts bemutatja: 
MTV Headbanger’s Ball Tour 2018
Sodom
Death Angel
Suicidal Angels
2018.12.02. 
Budapest
Barba Negra Music Club
 
Jegyárak:
 
Early bird: 5999 Ft (július 18-án éjfélig!)
Elővétel 1: 6999 Ft (augusztus 31-ig)
Elővétel 2: 7999 Ft (szeptember 1-től)
A koncert napján és a helyszínen: 9999 Ft
 
A jegyvásárláshoz klikk ide
 
További elővételi pontok hamarosan!