Bejelentkezés

x
Search & Filters

Annihilator - Jeff Waters fog énekelni a ’Suicide Society’ című új lemezen

A kanadai származású, thrash/heavy metal mestereknek számító Annihilator szeptember 18-án, ’Suicide Society’ néven fogja megjelentetni az új lemezét, mely sorban már a tizenötödik nagylemezük lesz. Ahogyan már megszokhattuk, Jeff Waters gitármágus volt felelős a dalszerzési feladatokért, de ő játszotta fel a gitártémákat, a basszusgitár témákat, ő csinálta a keverési és a masterelési munkákat is. Ha ez nem lenne elég, Waters énekelte fel az új lemez énektémáit is, ahogy tette azt többek között a kritikusok által elismert ’King Of The Kill’ (1994), ’Refresh The Demon’ (1996), és a ’Remains’ (1997) lemezeken is. Dave Padden – az eddigi énekes – 11 évnyi közös munka után búcsúzott el a zenekartól. Waters így nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

„Dave és én lényegében 2003 óta zenélünk együtt az Annihilatorban, de ő már tavaly decemberben mondta, hogy elege van a turnékból, a távollétekből és a többi kötöttségből. Nagyon hálás vagyok neki a 11 évnyi közös munkáért. Az viszont biztos, hogy az Annihilator és én sosem adjuk fel, és valami még jobb dologgal fogunk jelentkezni. Igen, ez lesz az a ’Suicide Society’."

Az új lemezzel az Annihilator valószínűleg a technikailag legperfektebb, legropogósabb és legfeszesebb anyagát fogja elkészíteni, ami valaha is kikerült Waters kezei közül. Bár az énekes hangja már nincs olyan formában, mint a ’King Of The Kill’ lemezen, végighallgatva ezeket a legújabb felvételeket teljesen rendben van a hangja. Waters riffjeivel, a dobtémákkal és a basszusgitárral így ad egy több stíluson átívelő teljes egészet az anyag.


A "Suicide Society" lemez dallistája:

01. Suicide Society
02. My Revenge
03. Snap
04. Creepin' Again
05. Narcotic Avenue
06. The One You Serve
07. Break, Enter
08. Death Scent
09. Every Minute