Bejelentkezés

x
Search & Filters

Április 9-én ismét Budapesten koncertezik a Laibach! Új remixalbum érkezik



Legutóbbi, tavaly megjelent Spectre című nagylemezének turnéjával érkezik április 9-én újra hazánkba, a Barba Negra Music Clubba a legendás formáció, erre a napra pedig már egy újabb kiadvánnyal a gyűjteményében készülhetnek a rajongók. Március 30-ára ígéri ugyanis a Laibach legújabb korongját, a Spectre dalainak remixeit tartalmazó albumot.

Többek közt a Diamond Version, a Torul, iTurk, Konstantin Sibold és Gramatik is készített egy-egy átdolgozást a szerzeményekből a Spectremixre. A végeredmény nem csak külön albumként, de az eredeti lemezt és bónusz dalokat is tartalmazó deluxe verzióban is elérhető lesz.

 


A brit sajtó már volt, hogy egyenesen a világ legveszélyesebb zenekarának aposztrofálta a csapatot, míg egyik amerikai turnéjuk során egy rádióállomás az államokat eltörlő, és újakat teremtő csoportként mutatta be őket. 1980-as alakulásuk óta ezer koncert és egymillió eladott lemez fölött járnak már, úgy, hogy nem csak Jugoszláviából voltak kitiltva jó pár évre, de előfordult, hogy az Egyesült Államokba se léphettek be. Hatásuk megkérdőjelezhetetlen, legendás, Opus Dei című korongjuk minden idők legjobb ezer albuma közé is bekerült egy olyan válogatáson, melyet a legismertebb, vezető zenei kritikusok állítottak össze. A szlovén formáció munkásságáról – melynek legutóbbi darabja a tavaly megjelent Spectre című album – már doktori disszertációk, filmek és kutatások is napvilágot láttak, az pedig közismert tény, hogy számos más ipari banda mellett a Rammstein is az ő hatásukra alakult. A Ljubljanában művészeti csoportként élő és alkotó Laibach az egyik alapítója az NSK, azaz a Neue Slowenische Kunst nevű, ellentmondásos politikai és művészeti kollektívának is. Tagjai hivatalosan anonimak maradtak, közreműködő zenészeik sora azonban igencsak széles.

 

 

Kapunyitás: 19:00

Jegyek:
- elővételben: 2500 Ft,-
- helyszínen: 3000 Ft,-

Jegyvásárlás:

Barba Negra Music Club recepció: vasárnap kivételével minden nap 12 és 20 óra között

Online jegyértékesítés: A Barba Negra Music Club rendszerében, a Ticketportal rendszerében, a Broadway Jegyiroda rendszerében

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/437415706413152

 

 

 


 

Címkék: 
Laibach