Bejelentkezés

x
Search & Filters

Április elején jön az új The Dead Daisies album, 27-én koncert a Barba Negra Trackben!



Április 6-án kerül boltokba a John Corabi (Mötley Crüe, The Scream) vezette The Dead Daisies új albuma, a Burn It Down, és alig pár héttel később, április 27-én élőben is hallhatjuk az új dalokat a Barba Negra Trackben. A lemeztől elsősorban a 70-es évek hangulatát várhatjuk több más hatással is kiegészülve és a frontember nagy reményeket fűz az új anyaghoz.
 
"Nagyon izgatott vagyok az új album miatt. Ezúttal is Marti Frederiksennel dolgoztunk és úgy érzem, ez a lemez lehet a következő nagy lépés a The Dead Daisies történetében. Egy ütős, régivágású anyagot hoztunk össze, ami reméljük, tetszeni fog nektek, és mindenkit szeretettel várunk az idei turné valamelyik állomásán!"
 
A Burn It Down album dallistája:
 
01. Resurrected
02. Rise Up
03. Burn It Down
04. Judgement Day
05. What Goes Around
06. Bitch
07. Set Me Free
08. Dead And Gone 
09. Can’t Take It With You
10. Leave Me Alone
 
 
A lehengerlően sikeres, telt házas első magyarországi koncertje után 2018 tavaszán visszatér Budapestre a XXI. századi rock and roll egyik szenzációja, a The Dead Daisies!
 
A zenekarban olyan sokat bizonyított, fantasztikus zenészek találhatóak, mint John Corabi (ex-Motley Crue, ex-Union), Marco Mendoza (többek között ex-Whitesnake, ex-Blue Murder, ex-Thin Lizzy, ex-Black Star Riders), Doug Aldrich (ex-DIO, ex-Whitesnake, ex-Lion stb.), David Lowy és Deen Castronovo (ex-Journey, ex-Bad English, Revolution Saints). Nemcsak egyéni teljesítményeik figyelemreméltóak, közös munkájuk minden előzetes várakozást felülmúlóan fantasztikusra sikerült, amit a magyar közönségnek sajnos egy része eddig nem megtapasztalhatott meg, hiszen a telt ház miatt nagyon sokan kint rekedtek, lemaradtak az első koncertjükről...
 
Ezúttal egy jóval nagyobb helyszínre érkeznek, így nemcsak azokat várjuk, akik ott voltak júniusban az A38 Hajón, s azóta is őrzik az ottani emlékeiket, de azokat is, akik akkor lemaradtak róla, vagy azóta ébredt fel bennük a kíváncsiság...
 
Az est előzenekara a német The New Roses lesz.
 
Jegyek:
 
early bird: 6500 Ft
elővételes: 6900 Ft
a koncert napján: 7500 Ft