Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az AC/DC „You Shook Me All Night Long” dalára tangózott a legendás 'Krokodilvadász' fia



A helyi ABC csatornán sugárzott „Dancing With the Stars” táncos show legutóbbi műsorába az ausztrál tévés személyiség, Bindi Irwin hozott némi keménységet, mikor is partnerével egy tangót lejtettek a parketten az AC/DC „You Shook Me All Night Long” klasszikusára.

Bindi táncát a 2006-ban, rájatámadásban elhunyt természetfilmes apja, Steve Irwin emlékének ajánlotta, aki a zenekar nagy rajongója volt. Az említett tangót itt megtekinthetitek.

 

 

Stephen Robert Irwin (1962. február 22. – 2006. szeptember 4.), ismertebb nevén a Krokodilvadász ausztrál természettudós és televíziós személyiség. Legismertebb műsora a Krokodilvadász, egy, a megszokottól eltérő természetfilmsorozat, amit világszerte, köztük Magyarországon is vetítenek. Feleségével, Terri Irwinnel a queenslandi Australia Zoo tulajdonosai és fenntartói voltak. 2003-ban sok kritika érte amiatt, hogy miközben egy krokodilt etetett, néhány hónapos fiát tartotta másik kezében. 2006. szeptember 4-én Low Isles partjainál egy tüskés rája támadta meg. Bal mellkasán érte a sérülés, ami a halálát okozta.

A szűk körű családi temetés utáni nyilvános búcsúztatáson videóüzenetben fejezte ki részvétét többek között Russell Crowe, Cameron Diaz és Kevin Costner is. A búcsúztató beszédet a nyolcéves Bindi Irwin olvasta fel, aki bejelentette: folytatni szeretné édesapja életművét, s 2007 januárjától „Jungle Girl” címmel állatokról szóló filmsorozatot indít gyerekeknek.

 

Steve Irwin utolsó bemutatója (2006)

 

 

Forrás: wikipédia