Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az Anthrax dobosa karrierje egyik csúcspontjának tartja, hogy szerepelhetett az Egy rém rendes családban

Az Egy rém rendes család népszerűsége a mai napig töretlen, Al Bundy és a többiek bizonyos mondatai pedig szállóigékké váltak az évek során. A sorozat hatodik évadjának egyik epizódja a Buli az Anthrax-szel címet kapta és a zenekar tagjai is feltűntek benne, a banda dobosa, Charlie Benante pedig most egy Instagram-posztban idézte fel a vendégszereplésüket, amit karrierje egyik csúcspontjának nevezett.
 
"Valamikor a 90-es években épp egy február 23-i napon találkoztunk Bundyékkal. Imádom ezt a sorozatot és a karrierem egyik csúcspontja volt, hogy szerepelhettem benne. Hatalmas élmény volt a stábbal dolgozni és egy kis betekintést nyerni a vígjátéksorozatok világába. Az Al Bundy-t alakító Ed O'Neill-lel különösen jól összebarátkoztunk. Volt egy nagy közös vacsora, ahol ő ült az asztalfőn és egy elmesélt egy csomó jó sztorit, aztán egyszer csak megkérdezte, hogy szeretnénk-e találkozni Clint Eastwood-dal. Bemutatott minket magának Piszkos Harry-nek! Aztán egész este piáltunk, úgyhogy másra már nem emlékszem, de őrületes kaland volt berúgni Al Bundy-val! Az egész hét fantasztikus volt!"
 
Az epizód története szerint Bud és Kelly ráveszik a szüleiket, hogy utazzanak el Floridába, ők pedig ez alatt titokban házibulit szerveznek, amire az Anthrax-et is meghívják. A tagoknak néhány sort kellett megtanulniuk a szerepükhöz, ezt követően pedig eljátszották az In My World című dalukat.