Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az Eclipse of the Sun új dala zeneileg egy hihetetlenül gazdag, sokszínű utazás, tele érzelmekkel, dallamokkal, atmoszférával

Április 25-én fog megjelenni az orosz Satanath Records gondozásában a székesfehérvári death-doom metal zenekar, az Eclipse of the Sun második albuma, a Brave Never World. A kiadó jóvoltából most egy újabb dalt, az album címadóját hallgathatjátok meg.
 
 
"A Brave Never World minden bizonnyal az egyik legjobb dal, amit valaha írtunk, hihetetlenül büszkék vagyunk rá, nem véletlenül lett ez az album címadója. Zeneileg egy hihetetlenül gazdag, sokszínű utazás, tele érzelmekkel, dallamokkal, atmoszférával. Szövegileg is nagyon jól jellemzi az egész albumot: arról a bennünk élő kisgyerekről szól, aki minden este a csillagos eget kémleli, mert úgy látja, a világ nem más, mint végtelen tér és idő, megannyi élmény és kaland tárháza."
 
Az albumon a következő dalok szerepelnek:
 
01. Pillars of Creation
02. Things Called Life
03. Brave Never World
04. Not a Symbol
05. Home
06. World Without Words
07. Death of Pan
08. Era of Sun
 
Közben már nemcsak a kiadó oldalán, de a zenekar bandcamp oldalán is elindult a digitális verzió előrendelése, és hamarosan újabb infókat olvashattok majd az egyéb, fizikai verziókról is. 
 
További infókhoz klikk ide