Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az eredeti szervezővel éled újjá 50. születésnapjára a legendás Woodstock Fesztivál!

Már hónapok óta keringenek pletykák arról, hogy idén, az ötvenéves jubileum tiszteletére ismét megrendezésre kerül a legendás Woodstock Fesztivál és most maga az egyik eredeti szervező, Michael Lang is megerősítette ezt az információt.
 
"A fellépők neveit majd csak azután hozzuk nyilvánosságra, hogy elkezdődik az elővétel februárban, de annyit elmondhatok, hogy több mint negyven zenekar már biztosan ott lesz velünk. Három színpadot állítunk fel, az előadók pedig különféle műfajokból kerülnek ki: lesznek rock-,  pop- és hiphop produkciók is. Tervezzük, hogy bizonyos zenészek megidézik majd a az olyan legendás Woodstock fellépők dalait, mint Janis Joplin, a The Band, Joe Cocker és a Jeffersen Airplane. Lesznek izgalmas együttműködések, újraegyesülések és sok-sok fiatal tehetség is. Az a célunk, hogy mindenki jól érezze magát. A 94-es Woodstock-on egyformán voltak idősebbek és fiatalabbak és ebben bízunk idén is. Szeretnénk megőrizni a fesztivál jellegzetes hangulatát, ugyanakkor bizonyos fejlesztések is várhatók, hogy még kellemesebb, jobb és teljesebb élményt nyújthassunk a látogatóknak."
 
Az idei Woodstock Fesztivál augusztus 16. és 18. között kerül megrendezésre a New York-i Watkins Glen autóversenypályán.
 
Az 1969-es, klasszikus Woodstock fesztiválról bővebben itt olvashattok.
 
 
(Michael Lang)