Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az Ossian tagjai otthon forgatták le az 'Aki előre néz' című friss dal videoklipjét

Újabb videoklippel és dallal csökkenti a bezártság nehézségeit az Ossian, ami az április 17-én megjelenő nagylemezen lesz hallható. A 'Csak a jót' korong 'Aki előre néz' című új dalának videója az aktuális helyzet miatt különleges körülmények között készült el, hiszen a a felvételeket a zenekar minden tagja otthonában forgatta le, amiket Flatsker Robi gyúrt végleges formába. Ezzel a korábbiakhoz hasonlóan pozitív gondolatokkal teli dallal és klippel üzenik, hogy bár hiányzik a szabad világ, mindenkit arra buzdítanak, hogy ha csak tehetjük, maradjunk otthon, így is vigyázva szeretteinkre és a környezetünkben élőkre.
 
 
Paksi Endre énekes gondolatai és üzenete az új dallal kapcsolatban:
 
“Szerintem a Csak a Jót albumnak az egyik fő jellemzője a sokszínűség, a merész váltások, ebben a dalban is egy teljesen más hangulat érkezik, ilyen jellegű számot még nem is csináltunk eddig. A múltidézés és az összegzés folytatódik ugyan benne, de a refrén itt is egyértelműen optimista és a jövőbe tekintő, amire ebben a nehéz időkben különösen szükség van szerintem. Ebben a refrénben is erős, többszólamú vokál szólal meg és örömmel tapasztaltam, hogy mindenkinek feltűnik, aki eddig hallotta az anyagot, hogy ezen a téren is mekkora előrelépés történt. Ezúttal az összes szólamot egyedül énekeltem fel minden dalban. A végeredmény abszolút megérte, mert  rettentően egységesek és ütősek lettek a vokálok is.”
 
A “Csak a Jót” albumot nyitó címadó dal március elsején debütált szöveges videó kíséretében, ezt ennyi idő alatt már több, mint 270.000-en néztek meg, hatalmas népszerűségével a 11. legnézettebb magyar videó volt a megjelenést követően. Egy héttel később érkezett meg az új Ossian album első klipes dala - a hölgyeket Nőnap alkalmából köszöntötte a zenekar a "Követem vakon" című lírai balladával, mely már a második a tavalyi, már több, mint 2,6 milliós megtekintésnél járó “Gyönyörű Bolond” után, melyet a zenekar nőnapi ajándékként tett közzé. Ez az új dal is kifejezetten népszerű, hiszen 220.000-es megtekintés fölött jár.
 
Az első dal premierjével egy időben indult el a zenekar honlapján, az ossian.hu címen az album előrendelése is, és a rajongók első egy hét alatti lelkesedése alapján a “Csak a Jót” már aranylemez volt, és továbbra is biztosan halad afelé, hogy a megjelenés napjára már platinalemez legyen.
 
Ossian: Csak a Jót
 
01. Csak a Jót
02. Forgószínpad
03. Követem vakon
04. A saját kezemben
05. Aki előre néz
06. Mennyit ad még
07. Te leszel a vad vihar
08. Akiről álmodtál
09. Köszöntés
10. Ami nyomot hagy
11. Egyensúly
12. Egy lélegzet
 
Bónusz (koncertfelvételek, 2019 szeptember, Barba Negra Track):
 
13. Ahol a szürkeség véget ér
14. Hangzavarban a harmóniát 
15. Gyönyörű bolond
16. Soha nem lehet
17. A barát
18. Ahányszor látlak